Ponturi pariuri Sutherland vs Marconi – NPL NSW

Ponturi pariuri Sutherland vs Marconi - NPL NSW

Ponturi pariuri Sutherland vs Marconi: sambata, 6 iulie, de la ora 11:30, Sutherland o infrunta pe Marconi, in runda cu numarul 18 din NPL NSW.

Sutherland

O echipa de pluton, forma de moment este clar una demna de invidiat. In runda anterioara a incheiat cu un succes la scor, 5-0, in deplasare, cu Manly United. A fost cea de-a zecea etapa consecutiva in care aceasta nu pierde in meciurile din campionat. Astfel, datorita formei bune pe care a aratat-o, aceasta se afla pe locul 8 in clasament, cu 22 de puncte. A venit la un singur punct in spatele lui Sydney Olympic, echipa care ocupa ultimul loc de play-off.

Faptul ca se joaca pe terenul propriu nu este atat de bine pentru ea. In noua asemenea jocuri, Sutherland a reusit sa obtina doua victorii, patru remize si trei infrangeri. De asemenea, singurele sale doua victorii pe terenul propriu au venit in ultimele doua jocuri, a fost 3-0 cu Sydney Olympic si 2-1 cu Blacktown.

Marconi

Pentru o echipa la fel de modesta e normal sa aiba caderi. In ultimele trei etape, aceasta a reusit sa stranga un singur punct, ca urmare a remizei de saptamana trecuta. 0-0 cu Sydney United si a cazut un loc in clasament, acum ocupa pozitia a noua, cu 20 de puncte. Este una dintre echipele care au dat cele mai multe goluri, 32, spre deosebire de cele 34 ale echipei de pe locul secund.

De asemenea, acest lucru vine putin in contradictie cu ce s-a intamplat in ultimele partide. Marconi nu a mai inscris in NPL NSW de trei etape. Pe langa remiza alba din runda anterioara, a mai fost invinsa la limita, 0-1, cu Hakoah Sydney si Manly United.

Patru din ultimele lor cinci dueluri directe au adus goluri de ambele parti si cel putin trei modificari. In tur, Marconi s-a impus cu 3-1, dar este greu de crezut ca se poate repeta acel deznodamant. Totodata, vorbim despre o echipa care este in forma si o echipa in scadere. Cred ca Sutherland are o ocazie tocmai buna de a scoate puncte si ma astept sa o faca, castigand al treilea duel consecutiv de acasa.

Ponturi pariuri Sutherland vs Marconi: gazdele castiga, cota 2.15 la Betano