Ponturi pariuri SWQ Thunder vs Gold Coast Knights – NPL Queensland

Ponturi pariuri SWQ Thunder vs Gold Coast Knights - NPL Queensland

Ponturi pariuri SWQ Thunder vs Gold Coast Knights: sambata, de la ora 10:00, SWQ Thunder o intalneste pe Gold Coast Knights, in runda a 18-a din NPL Queensland.

Sursa foto: thebrisbane

SWQ Thunder

Cu probleme evidente in clasament, unde este pe locul 14, cu tot atatea puncte, SWQ are nevoie de puncte. Este deja pe loc ce retrogradeaza, iar intre ea si locurile neutre stau acum patru lungimi. Nu se arata deloc pontential in jocul ei, iar rezultatele din ultimul timp spun totul despre asta. In ultimele noua runde, Thunder a acumulat patru puncte si o singura victorie.

Mai mult decat atat, SWQ Thunder s-a facut de ras in etapa trecuta. Pusa in postura de formatie vizitatoare, aceasta a reusit sa inscrie doua goluri in fata lui Brisbane U21. Nu au fost suficiente si a continua sa piarda, cedand cu 2-7. A fost ea de-a 13-a partida consecutiva in care primeste cel putin doua goluri din partea adversarilor intalniti.

Gold Coast Knights

Tot de o infrangere a avut parte si Gold Coast Knights, duel care s-a incheiat cu 1-2, in fata lui Queensland Lions.  Evident, a fost un joc pe care l-a disputat in etapa anterioara, tot in deplasare. Mai mult, a fost singurul esec pe care ea l-a suferit in ultimele patru luni si jumatate. Cel mai recent esec pana la acela din etapa anterioara, a avut loc pe 9 martie si tot jucand in deplasare.

Este si echipa mai bine clasata dintre cele doua, ea ocupand locul al patrulea, cu 46 de puncte. Cred ca deja si-a asigurat un loc in play-off, intre ea si echipa de sub ea fiind unsprezece lungimi. Dincolo de aceste lucruri, ea ste echipa cu a doua cea mai buna defensiva din NPL Queensland. Din 20 de meciuri a luat 19 goluri, 15 dintre ele avand loc pe teren strain.

Un duel intre cele doua echipe pare sa o avantajeze pe Gold Coast Knights, echipa mai bine clasata dintre cele doua. Tot ea este formatia care a facut spectacol total in tur, cand a dispus cu 4-1 de SWQ Thunder. Desigur, conteaza intr-o proportie mare si statutul de gazda, dar diferenta dintre ele este substaniala.

Ponturi pariuri SWQ Thunder vs Gold Coast Knights: peste 4.5 goluri, cota 1.73 la Unibet