Ponturi pariuri Sydney Olympic vs Rockdale – NPL NSW

Ponturi pariuri Sydney Olympic vs Rockdale – NPL NSW

Ponturi pariuri Sydney Olympic vs Rockdale: duminica, 30 iunie, de la ora 09:00, are loc meciul dintre Sydney FC si Rockdale, confruntare din runda a 17-a.

Sydney Oympic

Rockdale ataca play-off-ul si are sanse bune sa se situeze pe un astfel de loc la finalul etapei. Ea ocupa deja locul 7, cu 20 de puncte, cu trei mai putine ca Manly United, echipa din fata ei. Pe de alta parte, echipa vine dupa un meci pierdut, a fost 0-2, in fata liderului Wollongong Wolves. De asemenea, in ultimele sapte etapa a reusit o singura victorie, in cel mai recent meci avut acasa.

Mai mult decat atat, este o echipa al carui golaveraj este 26-26, avand -9 in dreptul golurilor inscrise/primite. Faptul ca revine acasa nu este tocmai bine pentru ea, data fiind prestatia slaba pe care a avut-o. In opt astfel de meciuri a reusit sa obtina noua puncte, dar golurile au fost la ele acasa.

Rockdale

In tabara celor de la Rockdale nu sunt deloc moive de a spera la ceva pozitiv, pentru ca echipa este in scadere. A suferit doua infrangeri in precedentele doua dueluri, meciuri I care si-a aratat clar nivelul. Nu este de mirare pentru o echipa care a luat noua goluri mai multe decat cele douazeci pe care le-a marcat.

Asa cum spuneam anterior, aceasta vine dupa meciuri pierdute: 0-2 cu Druitt Town Rangers si 1-5 cu APIA Tigers. Au fost infruntari in care si-a aratat nivelul si asta in ciuda locului 6 pe care se afla, datorita celor 23 de puncte. Majoritatea dintre ele au venit cu Rockdale jucand pe teren strain, acolo unde are 14 acumulate dintr-un maxim posibil de 24.

In conditiile in care sunt formatii care au probleme foarte mari in aparare, un pariu pe goluri pare sa stea in picioare. La fel s-a intamplat si in meciul din tur, atunci cand meciul Rockdale vs Sydney Olympic s-a incheiat 2-1. Una peste alta, acum vorbim despre un duel intre doua echipe colege de clasament. Punctele sunt importante, astfel, cred eu, nu vor risca si la final o sa avem cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri Sydney Olympic vs Rockdale: sub 3.5 goluri, cota 1.55 la Betano