Ponturi pariuri Sydney United vs Marconi – NPL NSW

Ponturi pariuri Sydney United vs Marconi

Ponturi pariuri Sydney United vs Marconi: duminica, 30/06/2019, de la ora 10:00, Sydney United o intalneste pe Marconi, in etapa a 17-a din NPL NSW.

Sydney United

Ultimele runde au fost destul de neclare pentru Sydney United, o echipa care in ultimele patru runde a castigat o singura data. In aceste meciuri a mai inregistrat doua infrangeri si un rezultat de egalitate. A fost 1-1 in meciul cu Sutherland, pe care l-a avut in runda anterioara. De altfel, a devenit o obisnuinta sa primeasca cel putin un gol, s-a intamplat asta in precedentele sapte dueluri.

Sydney Unietd ocupa ocupa locul al patrulea, cu 25 de puncte, dar se scalda in ape tulburi. Intre ea si echipa de pe locul 6, din afara play-off-ului, sunt doua lungimi diferenta. Surprinde lucrul acesta, avand in vedere ca are -3 in dreptul golaverajului. 12-12 este golaverajul pe care il are pe terenul propriu.

Marconi

Doua infrangeri a suferit Marconi in ultimele doua runde, ceea ce o arunca pe locul 9, cu 19 puncte. Contrar acestui lucru, are al doilea cel mai bun atac din NPL NSW, dupa el al liderului campionatului, Wollongong Wolves. A fost un dublu 0-1, in fata echipelor Manly United si Hakoah Sydney, ambele meciuri au avut loc in deplasare.

De asemenea, Marconi a ajuns la zece etape consecutive in care a luat cel putin un gol. In mare parte dintre ele a reusit sa inscrie si ea cel putin un gol. La fel de slab evolueaza in deplasare, in cele sapte meciuri jucate pe terenul altor echipe, a luat tot atatea puncte.

Partidele directe din ultimult imp au fost spectaculoase, cel putin in ultimele doua asemenea jocuri am avut cel putin patru modificari ale tabelei. In tur, Marconi a fost echipa care a reusit sa-si spuna cuvantul, 5-0 fiind scorul acelui duel. Chiar daca ea sta mai slab in clasament, ma astept sa vad o replica suficient de buna. La finalul partidei sa avem cel putin trei modificari de scor si ambele echipe sa inscrie, pentru ca stau foarte slab din punct de vedere defensiv.

Ponturi pariuri Sydney United vs Marconi: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betano