Ponturi pariuri Sydney United vs Sutherland – NPL NSW

Ponturi pariuri Sydney United vs Sutherland - NPL NSW

Ponturi pariuri Sydney United vs Sutherland: duminica, de la ora 10:00, in runda a 16-a din NPL NSW, Sydney United joaca impotriva lui Sutherland.

Sydney United

Putin favorita la agentiile de pariuri, Sydney United este echipa care sta mai bine in clasament. Ea se afla pe pozitia a 4-a, cu 24 de puncte. Este o singura lungime diferenta intre ea si prima echipa de sub linia acestui play-off, Rockdale. In etapa trecuta a jucat slab, dar a si intalnit o echipa de generic, drept pentru care a cedat cu 0-1, in disputa cu APIA Tigers.

Revenita pe terenul propriu, trebuie sa isi gandeasca serios strategia. In aceste meciuri, cu rol de gazda, Sydney United nu a stralucit. Are sapte asemenea meciuri, din care doua au fost victorii, trei remize si alte doua infrangeri. Mai mult, are 11 goluri, acelasi numar de reusite pe care le-a primit de la adversarele intalnite.

Sutherland

Echipa cu sansa a doua din acest meci, Sutherland are ocazia de a-si arata disponibilitatea de a face spectacol. Este o echipa care face jocuri bune, a demonstrat asta in ultimele doua luni. Intervalul acesta de timp i-a adus opt meciuri in campionat, infruntari in care nu a pierdut. A si dat cel putin un gol in fiecare dintre confruntari, trei fiind victorii si alte cinci au fost remize.

Sutherland a reusit in etapa trecuta sa o invinga cu 2-1 pe Blacktown. A fost un meci pe care l-a jucat pe teren propriu, dar nici in deplasare nu s-a prezentat mai rau. Cu toate astea, desi este neinvinsa de opt etape, ocupa abia locul 9, cu 18 puncte. S-a trezit mult prea tarziu, dar intre ea si ultimul loc de play-off sunt cinci lungimi.

Sydney United este favoita si pe buna dreptate, ea a reusit si in tur sa se impuna. A fost 3-2, dar se pare ca spectacolul este la ordinea zilei cand cele doua se infrunta. In ultimele unsprezece astfel de dueluri, de fiecare data am avut cel putin trei reusite. In acest sens, mergem si noi pe acelasi fir al jocurile dintre ele si optam pe un asemenea pronostic. Media in meciurile lor este destul de ridicat, cum este, de altfel, in toate confruntarile din aceasta liga.

Ponturi pariuri Sydney United vs Sutherland: peste 2.5 goluri, cota 1.53 la Betano