Ponturi Pariuri – Tara Galilor – Irlanda – Liga Natiunilor – 06.09.2018

Tara Galilor - Irlanda

Tara Galilor – Irlanda este un duel 100% britanic, din cadrul Ligii Natiunilor, ce se va disputa in aceasta seara, de la 21:45, pe “Cardiff City Stadium”, unde ne asteptam ca echipa gazda sa obtina cele trei puncte.

◘ Tara Galilor este favorita acestei dispute, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept o nationala ceva mai valoroasa, principalul sau avantaj fiind insa terenul propriu, acolo unde in ultimii ani se intampla rar sa clacheze, ce-i drept, suporterii jucand si ei un rol important deseori. Dupa un parcurs formidabil la EURO 2016, de la galezi se astepta calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, insa nu au izbutit sa isi duca obiectivul la bun sfarsit, terminand doar pe locul al treilea intr-o grupa cu Serbia, Irlanda, Austria, Georgia si Moldova. Asadar, nationala antrenata de Ryan Giggs are acum ca obiectiv revenirea la Campionatul European, iar pentru a-si face mai usor drumul pana acolo are nevoie de o performanta buna in Liga Natiunilor. Tara Galilor nu are probleme de lot, astfel ca va avea in teren cei mai buni jucatori, printre care Gareth Bale, Aaron Ramsey, Joe Allen, Andy King sau Sam Vokes.

ECHIPA PROBABILA: Hennessey – Davies, Williams, Chester, Gunter – Allen, King – Lawrence, Ramsey, Bale – Vokes

◘ Irlanda de partea cealalta, este mai degraba o nationala unita, ce nu dispune de individualitati, care in aceasta seara este vazuta ca outsidera, asa cum era de asteptat, urmand totusi sa joace in deplasare. Irlandezii, ca si adversarii lor, nu au reusit sa se califice la Campionatul Mondial, jucand la baraj, acolo unde au pierdut rusinos cu Danemarca, scotand un 0-0 in prima mansa, in deplasare, pierzand insa apoi cu un neverosimil 1-5 pe propria arena. Trupa lui Martin O’Neill cauta sa revina la EURO, luand parte si la ultima editie, cand a ajuns pana in faza optimilor, fiind eliminata chiar de tara gazda, Franta. Irlanda nu se va putea baza pe principalul sau atacant, Shane Long, el fiind accidentat, astfel ca va lipsi.

ECHIPA PROBABILA: Randolph – Ward, Long, Duffy, Coleman – O’Dowda, Browne, Meyler, Hendrick, Doherty – Walters

Tara Galilor este o echipa mai valoroasa, fara indoiala, avand in echipa jucatori ca Ramsey sau Gareth Bale, ambii aflati intr-o forma buna la echipele de club, iar cu ajutorul lor, dar si al suporterilor, ma astept ca in aceasta seara sa faca o figura frumoasa si sa se impuna.