Ponturi tenis – 12.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 12.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 12.11.2020 este formata din 8 pronosticuri. Ieri am reusit sa inverzim 7 din cele 8 pronosticuri recomandate, la o partida am primit cota 1. Sper sa fie o zi buna si astazi, in mod normal daca nu avem parte de suprize, ar trebui sa ne asteptam la acelasi procentaj de reusita. Ne bazam in continuare pe aceleasi turnee aflate in desfasurare in aceasta saptamana.

millman tenis atp
Ponturi tenis – 12.11.2020 Millman vs. Pospisil

PONTURI PARIURI UNGARIA VS. ISLANDA – BARAJ EURO

Va reamintesc ca tenisul este pe final de sezon, turneele sunt destul de micute si pot aparea meciuri destul de ciudate, greu de anticipat. Bilantul pana in acest moment este unul pozitiv, la fel ca in ultimele 2 luni.

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 42 WIN, 19 LOST

Mizam pe favoritele zilei de la Linz 

Elise Mertens si Veronika Kudermetova sunt 2 dintre alegerile mele de pe lista cu recomandari. Am vazut ambele partide ale celor doua de ieri si mizez si astazi pe victoria lor.

  • Veronika Kudermetova:

Kudermetova s-a distrat in partida de ieri cu Haas. A reusit sa incheie meciul dupa nicio ora de joc, a avut nevoie de 54 de minute pentru a se impune categoric cu un dublu 6-0. Serviciul jucatoarei de 1.75 a functionat perfect, nu a oferit nicio minge de break adversarei. La acelasi lucru ma astept si astazi, mai ales ca de cealalata parte a fileului va avea o jucatoare care nu exceleaza la retur. Arantxa Rus a avut ceava probleme in partida cu Zidansek, a comis destul de multe erori nefortate si a intampinat dificultati in momentul in care a fost impinsa in spatele terenului.

Mizez pe o victorie a jucatoarei din Rusia, mult mai talentata decat adversara ei de astazi. In precedentele doua dueluri, Kudermetova s-a impus in minimum de seturi, meciurile avand loc pe hard si pe zgura.

  • Elise Mertens: 

Elise Mertens a intrat putin mai greu in meci ieri, cedand primul set in fata jucatoarei din Ucraina Kalinina. Dupa ce a inceput sa simta mingea, belgianca a controlat meciul de o maniera categorica, impunandu-se 6-2, 6-1. Zvonareva a trecut de Kostyuk in turul precedent, avand probleme mari pe serviciul 2. A profitat de multitudinea de greseli nefortate comise de catre jucatoarea din Ucraina.

Cred ca va avea mari probleme azi cu Mertens, jucatoare care o va plimba destul de mult in teren si care domina de obicei schimburile lungi de mingi. Zvonareva este deficitara la capitolul deplasare in teren.

PONTURI IRLANDA DE NORD – SCOTIA – BARAJ EURO 

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO , aici gasiti cea mai buna oferta de pariere pe tenis.