Ponturi pariuri tenis – COTA 10 la Australian Open

Ponturi pariuri tenis

In fiecare zi din urmatoarele doua saptamani de zile, vom avea COTA 10 zilnica din tenis, cota marita de care beneficiaza orice jucator care se inscrie la NetBet si care isi alege ca prim pariu o cota minima de 1.20. Practic daca ati pus ochii o cota minima de 1.20 din tenis, veti primi cota marita de 10.00. Noi va vom propune in fiecare zi un pariu recomandat de noi pe care sa il incercati la cota 10.

Pentru dimineata v-am propus un pariu pentru cota 10 marita care a iesit fara probleme. Daca nu ati apucat sa profitati de acela, venim in intampinarea voastra cu inca o propunere, de aceasta data de pe tabloul masculin de la Australian Open.

Dimitrov, numarul 3 mondial, va da piept in aceasta noapte cu Rublev, numarul 32. Se anunta un spectacol pe cinste, insa ne asteptam ca Dimitrov sa isi respecte statutul de favorit clar in aceasta confruntare si mergem pe victoria acestuia. Astfel, in loc de cota 1.38, NetBet ofera jucatorilor COTA 10 daca se inscriu urmand pasii prezentati mai jos de noi. 

Cota normala din oferta casei de pariuri este 1.38 in acest moment, insa veti primi COTA 10.00 daca urmati cei doi pasi de mai jos!

Pronostic Dimitrov – Rublev: 1 @ 1.38 (primiti cota 10 marita – vezi mai jos)

CUM OBTIN COTA 10.00 (NetBet)

  1. Inregistreaza-te la NETBET folosind linkul promotional si codul promotional TENIS.
  2. Pariaza cel putin 40 RON pe ”Victorie Dimitrov”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON. Daca pariul este pierdut primiti dublul mizei inapoi. De precizat ca doar 40 RON se multiplica la cota 10, restul sumei urmand sa aiba cota normala din oferta.

[su_button url=”/cota10-tenis” target=”blank” style=”soft” background=”#a60700″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10 tenis – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here