Halep – Kerber: cota 10.00 marita pentru minim un set castigat de Halep

Ponturi pariuri tenis

In fiecare zi din urmatoarele doua saptamani de zile, vom avea COTA 10 zilnica din tenis, cota marita de care beneficiaza orice jucator care se inscrie la NetBet si care isi alege ca prim pariu o cota minima de 1.20. Practic daca ati pus ochii o cota minima de 1.20 din tenis, veti primi cota marita de 10.00. Noi va vom propune in fiecare zi un pariu recomandat de noi pe care sa il incercati la cota 10.

Simona Halep face senzatie la Australian Open, insa acelasi lucru il putem spune si despre Kerber, fosta numar 1 mondial in 2017. Sunt probabil cele mai in forma jucatoare ale inceputului de an, iar meciul se anunta a fi unul pe cinste. Cei care vor sa mearga pe cel putin un set castigat de Simonei Halep vor primi COTA 10.00 marita in loc de cota 1.39 cat este in mod normal in oferta. Va prezentam mai jos cum trebuie sa procedati pentru a primi acest super value bet.

Cota normala din oferta casei de pariuri este 1.39 in acest moment, insa veti primi COTA 10.00 daca urmati cei doi pasi de mai jos!

Pronostic Halep – Kerber: Halep castiga minim un set (primiti cota 10 marita – vezi mai jos)

CUM OBTIN COTA 10.00 (NetBet)

  1. Inregistreaza-te la NETBET folosind linkul promotional si codul promotional TENIS.
  2. Pariaza cel putin 40 RON pe ”Halep – minim un set (Handicap Seturi +1,5)”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON. Daca pariul este pierdut primiti dublul mizei inapoi. De precizat ca doar 40 RON se multiplica la cota 10, restul sumei urmand sa aiba cota normala din oferta.

[su_button url=”/cota10-tenis” target=”blank” style=”soft” background=”#a60700″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10 tenis – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here