Ponturi pariuri Throttur vs Fjolnir – Inkasso deildin

Ponturi pariuri Throttur vs Fjolnir – Inkasso deildin

Ponturi pariuri Throttur vs Fjolnir: miercuri este etapa in liga secunda de fotbal din Islanda, iar de la ora 22:15, Throttur o intalneste pe Fjolnir.

Sursa foto: btinternet

Throtur

Motivata de ultimele doua rezultate, Throttur a reusit sa inscrie de sase ori in aceste confruntari. Nu au ramas fara ecou acele rezultate, drept pentru care a urcat pe locul 7, cu 10 puncte. Noua dintre aceste puncte au venit in urma rezultatelor din ultimele patru etape. A fost un interval de timp in care ea a castigat de trei ori.

Pe de alta parte, diferenta dintre ea si prima echipa care se afla pe loc retrogradabil este de patru lungimi. Inkasso deildin este o liga unde echilibrul este cuvantul de ordine. Intre Throttur si echipa de pe locul al doilea sunt trei lungimi, ceea ce inseamna o victorie. Daca reuseste acest lucru, ar fi a doua oara cand face asta jucand acasa.

Fjolnir

O idee mai bine clasata in acest moment, Fjolnir se afla pe locul al treilea, cu 13 puncte. Este egalitate intre ea si echipele de pe locurile 4 si 2, Olafsvik, respectiv Keflavik. De altfel, dupa o serie de patru intalniri pozitive consecutive, aceasta a suferit un nou esec. In etapa trecuta a pierdut pentru a doua oara in aceasta stagiune.

Pusa in postura de gazda, Fjolnir nu a stiut cum sa abordeze infruntarea cu Olafsvik, pierzand cu 1-3. Mai mult, singurul gol inscris de ea a venit dupa ce Ingason a transformat o lovitura de la 11 m. cu toat acestea, desi a pierdut prima pozitie, intre ea si liderul la zi al inkasso-deildin sunt doua lungimi.

Sunt echipe care au mai fost fata in fata de-a lungul timpului, dar nu in ultimii doi ani si jumatate. nivelul celor doua echipe pare sa fie apropiat. Daca Fjolnir si-a depus din start candidatura la promovare, Throttur a inceput sa joace si ea din ce in ce mai bine. Drept urmare, cred ca un nou pronostic pe numarul de goluri este mai indicat si sper eu, sa fie si inspirat. Spun asta pentru ca un singur meci jucat de Throttur din cele sapte, s-a incheiat cu mai putin de trei reusite.

Ponturi pariuri Throttur vs Fjolnir: peste 2.5 goluri, cota 1.47 la Betfair