Ponturi pariuri Titograd vs CSKA Sofia – Europa League

Ponturi fotbal Osijek vs CSKA Sofia

Ponturi pariuri Titograd vs CSKA Sofia: marti seara, de la ora 21:30, la Podgorica, pe terenul cu acelasi nume se disputa Titograd vs CSKA Sofia. Este un meci din mansa a doua din turul 1 preliminar al Europa League. Bulgarii au invins cu 4-0 in tur, ei urmand sa joace in compania celor de la Osijek.

Titograd

Outsider si in meciul al doilea. OFK Titograd este eliminata din Europa League dupa prima mansa. A pierdut cu 0-4 la finalul unei partide in care a stat, tot timpul, in expectativa. De altfel, sezonul competitional in Muntenegru inca nu a inceput, ar putea sa fie si asta o problema. Lipsa de acomodare si faptul ca primul meci oficial a venit direct in cupele europene.

Astfel, celor de la OFK nu le ramane decat sa joace ca si cum ar fi un meci de pregatire. Mai mult nu cred ca isi permite, dat fiind faptul ca in urma cu o saptamana a incheiat cu 0 in dreptul suturilor trimise pe poarta. Asa cum a indicat si scorul, Titograd a fost depasita la toate capitolele, luand gol la aproape fiecare sut periculos primit pe poarta.

CSKA Sofia

Bulgarii s-au pregatit foarte bine pentru acest tur preliminar al Europa League. Asta si pentru ca sezonul in Bulgaria a inceput la finalul saptamanii trecute, atunci cand a debutat cu o remiza. A fost 2-2, acasa, cu modesta Etar, intr-un meci in care a evoluat timid. Pe de alta parte, principalul sau obiectiv este sa mearga cat mai sus in Europa League.

Primul pas facut in aceasta editie a cupelor europene a fost facut cu brio. Dupa 90 de minute de fotbal excelent, si-a asigurat calificarea si urmeaza sa o intalneasca pe Osijek. 4-0 in tur cred ca este suficient pentru a se vedea deja in viitor, in turul al doilea. O alta parte buna este ca a inscris de sase ori in cele doua partide oficiale pe care le-a avut in acest sezon competitional.

Asa cum am si pus accentul anterior, CSKA vine in Muntenegru sa faca un meci de vacanta. Isi permite dupa ce in tur s-a impus cu 4-0. Drept urmare, probabil ca nu o sa mai vedem patru goluri inscrise, ci si unul ar fi suficient. Totusi, Titograd un cred ca are capacitatea necesara de a se impune in meciul retur.

Ponturi pariuri Titograd vs CSKA Sofia: oaspetii castiga, cota 1.40 la Unibet