Ponturi pariuri TNS vs FC Copenhaga – Liga Campionilor

Ponturi fotbal Horsens vs Copenhaga

Ponturi pariuri TNS vs FC Copenhaga: marti, 23 iulie 2019, de la ora 21:00, pe “Park Hall” se va disputa The New Saints vs FC Copenhaga, meci din Liga Campionilor. Duelul face parte din prima mansa a turului II preliminar.

Sursa foto: football88

The New Saints

Campioana Tarii Galilor a avut un adversar facil in primul tur preliminar, de aici si calificarea. Cu toate ca a intalnit o echipa fara nume, KF Fernokeli, a trecut cu emotii de aceasta. 3-2 la general a fost scorul acelei confruntari. Dupa 2-2 pe teren propriu, inca din prima mansa, TNS mergea cu sansa a doua in Kosovo. Totusi, inspiratia antrenorului Scott Ruscoe a a salvat-o pe aceasta de la eliminarea din Liga Campioilor.

Irlandezul Dean Ebbe a reusit sa inscrie un nou gol pentru echipa lui, dupa ce a intrat pe teren din postura de rezerva. La doar doua minute dupa ce a fost introdus pe gazon, acesta a inscris unicul gol al returului cu Feronikeli si implicit, a adus calificarea.

Ponturi pariuri TNS vs FC Copenhaga

FC Copenhaga

Experienta de a juca an de an in cupele europene o fac pe FC Copenhaga favorita acestei duble. Formatia daneza a ajuns aici datorita titlului pe care l-a cucerit in editia trecuta a Superligii. Deja s-a reluat campionatul in Danemarca, la sfarsitul saptamanii trecute au avut loc duelurile din cea de-a doua runda.

Evident, FC Copenhaga nu si-a lasat adversarii sa o puna foarte mult in dificultate, aratandu-si coltii inca de la debut. In aceste conditii, echipa antrenata de Stale Solbakken are punctaj maxim dupa cele doua confruntari. Intai a debutat cu un 3-2, in deplasare, cu Odense, iar apoi a continuat cu victoriile la limita, impunandu-se cu 2-1, acasa, dar contra lui Aarhus.

Exista o diferenta substantiala intre fotbalul galez si cel din nordul Europei. Este cazul si se aplica foarte bine si in disputa TNS vs FC Copenhaga, iar rezultatul ma astept sa fie in consecinta. Danezii stiu bine sa puna problema, cu atat mai mult cand intalnesc o asemenea formatie. Cotele agentiilor de pariuri evidentiaza si ele perfect acest lucru, 1.30 fiind cota pentru victoria oaspetilor. Acesta este deznodamantul pe care cred ca o sa-l vedem si nu o sa fie deloc un meci cu putine goluri.

Ponturi pariuri TNS vs FC Copenhaga: oaspetii castiga & peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Betano