Ponturi Pariuri – Torino – Frosinone – Serie A – 05.10.2018

Torino - Frosinone

Torino – Frosinone este meciul ce deschide runda cu numarul opt din campionatul italian, urmand sa se joace in aceasta seara, de la ora 21:30, pe Stadio Olimpico Grande Torino.

◘ Torino este o echipa interesanta, ce nu dispune de un lot rau, insa care nu pare sa emita pretentii la locurile fruntase, cele ce duc in competitiile europene. In momentul actual, echipa antrenata de Walter Mazzarri este a 12-a in clasament, avand evolutii oarecum modeste pana acum. In decurs de noua etape, “taurii” au strans noua puncte, reusind doar doua victorii, terminand la egalitate de trei ori. Trebuie mentionat faptul ca sase dintre aceste puncte au fost obtinute in deplasare, unde Torino este fara infrangere in patru partide. Gazdele au doi absenti foarte importanti, neputand sa conteze pe Ansaldi si De Silvestri, ambii avand probleme de ordin medical.

Sirigu – Moretti, Nkoulou, Izzo – Berenguer, Meite, Rincon, Aina – Soriano – Belotti, Zaza

◘ Frosinone este o echipa de pluton din fotbalul italian, care nu are mari pretentii, avand ca obiectiv doar mentinerea in primul esalon. Dupa cum au inceput sezonul, ramane de vazut daca isi vor duce misiunea la bun sfarsit, tinand cont ca in acest moment ocupa doar penultima pozitie in clasament, cu un singur punct acumulat. In cele sapte etape din aceasta editie de Serie A, echipa lui Moreno Longo nu a reusit nicio victorie, izbutind doar o remiza, pierzand de sase ori, in aceste meciuri marcand un singur gol, incasand nu mai putin de 18, avand de departe cel mai slab golaveraj.

Sportiello – Goldaniga, Salamon, Krajnc – Molinaro, Chibsah, Hallfredsson, Cassata, Zampano – Perica, Campbell

Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este evidenta, Torino avand un mare avantaj la acest capitol, astfel ca ne asteptam sa obtina victoria fara emotii, urmand totusi sa infrunte cea mai slaba echipa din Serie A.