Ponturi pariuri TPS Turku vs Ekenas – Ykkonen

Ponturi pariuri TPS Turku vs Ekenas - Ykkonen

Ponturi pariuri TPS Turku vs Ekenas: vineri, weekendul incepe in forta, iar de la ora 18:30, in Ykkonen, TPS Turku si Ekenas inchid runda a 11-a.

TPS Turku

Iesita complet din forma, nu avea cum sa termine cu brio precedentele doua intalniri. AU fost partide in care a dat gol, dar a pierdut. 1-2 cu MuSa si 1-3 cu MyPa, iar TPS Turku abordeaza aceasta runda de pe pozitia a doua, cu 19 puncte. Intre ea si formatia de pe prmul loc, Haka, sunt zece lungimi. Poate recupera o parte din acest handicap, avand in vedere ca are un meci mai putin jucat.

Totodata, faptul ca joaca pe teren propriu o pune in pozitia de favorita. Asta nu inseamna ca este de neinvins, din contra. In cele cinci meciuri pe care TPS TURku le-a disputat in fata propriilor suporteri, a reusit trei victorii si doua infrangeri. Partea buna este ca a dat cel putin un gol in patru dintre ele.

Ekenas

O echipa vesnic abonata la locurile neutre, Ekenas, nu se lasa mai prejos din de aceasta data. Ea ocupa locul 7, cu 10 puncte, cu trei mai multe decat lanterna rosie. Are un meci mai putin spre deosebire de alte formatii. Pe de alta parte, este complet si ea iesita din forma, bifand o singura victorie in ultimele patru meciuri.

In runda anterioara, Ekenas a cedat la pas in deplasare, 0-3, cu Jaro, luand toate goluri in decurs de cinci minute. De asemenea, daca exista o postura in care nu a functionat absolut deloc, aceasta este cea de echipa vizitatoare. In aceasta situatie a fost pusa de cinci ori, reusind sa obtina o singura victorie, iar alte patru meciuri au fost infrangeri.

Un mec intre cele doua echipe nu se anunta deloc unul usor. De doua ori deja advesare in 2019, de fiecare data ambele au inscris, iar TPS Turku nu a pierdut. Tot ea este echipa mai buna si de aceasta data si desi nu vine dupa meciuri bune, cred ca o sa fie cea care castiga. Faptul ca joaca pe teren propriu si intalneste o formatia accesibila din toate punctele de vedere, tind sa isi spuna cuvantul.

Ponturi pariuri TPS Turku vs Ekenas:  gazdele castiga, cota 1.50 la Unibet