Ponturi pariuri Tromsdalen vs Nest-Sotra – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Nest-Sotra - OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Nest-Sotra: duminica, 16/06/2019, de la ora 19:00, in etapa a 11-a din liga secunda, are loc Tromsdalen vs Nest Sotra, un duel din OBOS-ligaen.

Sursa foto: after.no

Tromsdalen

Cifre foarte slabe pentru Tromsdalen in meciurile jucate in campionat. In cel mai recent duel, aceasta a reusit sa se faca din nou de ras, pierzand cu 1-3, intr-un meci jucat acasa. A fost a saptea infrangere consecutiva suferita de aceasta in campionat. Pe de alta parte, este una dintre echipele care nu au reusit sa se bucure de succes pana in momentul de fata.

Dupa zece meciuri, Tromsdalen a luat un singur punct, ceea ce o aduce in postura de lanterna rosie. Are 13 goluri inscrise, insa, are probleme foarte mari in ceea ce priveste apararea. Sa primesti 38 de goluri in zece meciuri, cred ca sunt cifre care trebuie sa o puna in garda. 19 dintre ele au venit jucand pe terenul propriu, unde are un bilant format dintr-o victorie si patru infrangeri.

Nest-Sotra

Aproape de zona rosie, Nest-Sotra ocupa locul 12, cu 11 puncte, cu sase lungimi mai multe ecat prima echipa aflata pe loc de baraj. Totusi, jocul ei este in scadere, in ultimele cinci runde si-a trecut in cont o singura victorie. Important este ca inscrie, a reusit sa o faca si in etapa trecuta, cand jocul cu Strommen s-a incheiat la egalitate, 1-1. Desi a jucat atuncia casa, a egalat in minutul 90+3, in urma unei faze lucrate.

Pe de alta parte, exista si o slabiciune in ceea ce o priveste. In deplasare, nu a reusit sa castige in cele patru infruntari pe care le-a avut. In aceste infruntari, Nest-Sotra a izbutit un singur punct sa-si treaca-n in cont. Totodata, este echipa cu cele mai putine goluri inscrise in aceste confruntari.

Cu cifre slabe in acest sezon, Tromsdalen primeste foarte multe goluri. In poarta ei au inscris echipe bune si mai putin bune, drept pentru care un pariu pe goluri pare sa fie plauzibil. Pe de alta parte, Nest-Sotra nu este deloc o echipa care stie sa puna presiune, insa, cred ca duminica o sa fie invitata sa inscrie. In alta ordine de idei, ma astept sa vedem un joc cu goluri de ambele part. In care ambele sa inscrie din nou.

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Nest-Sotra: ambele marcheaza, cota 1.54 la Unibet