Ponturi pariuri Tromsdalen vs Start – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Start

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Start: duminica, 30 iunie 2019, de la ora 19:00, Tromsdalen urmeaza sa joace impotriva celor de la Start. Este un joc din etapa cu numarul 13 din OBOS-ligaen.

Tromsdalen

Cea mai slaba echipa din aceasta prima parte a sezonului, se pare ca se duce incet si sigur spre al treilea esalon. Are nevoie repede de o reimprospatare, dar cum posibilitatile sunt limitate, trebuie sa se decurce asa. Ea ocupa ultimul loc, cu doua puncte, deja aproape ca a primit de trei ori mai multe goluri decat cele 17 pe care el-a inscris.

De asemenea, replica timida oferita s-a vazut chiar si in etapa trecuta. Atunci a dat doua goluri in deplasare, dar meciul cu Sandnes s-a terminat cu 2-3. Lucrurile nu se schimba cu aproape nimic nici cand joaca acasa. Diferenta este ca cele doua puncte au venit cu ea in rol de gazda, dar mai are si alte patru infrangeri.

Start

Trage la promovare, directa sau prin urmare a castigarii play-off-ului, important e sa revina la cel mai inalt nivel in Norvegia. Cu toate acestea, dupa o serie de meciuri in care a castigat pe banda rulanta, a venit randul unor partide mai slabe. In ultimele doua asemenea intalniri, aceasta a cedat cu 2-4 in fata lui Kongsvinger si 0-3, in fata celor de la Notodden.

Nu iese cu nimic in evidenta daca joaca acasa sau in deplasare. De asemenea, meciurile care au avut loc pe teren strain s-au terminat cu doua infrangeri si tot atatea victorii. Jumatate dintre aceste meciuri s-au incheiat spectaculos. Start are in atac si unul dintre cei mai activi oameni de atac, islandezul Sigurdarson are sase goluri si ocupa locul 7 in ierarhia golgheterilor.

In sezonul trecut am avut doua meciuri spectaculoase, ambele s-au incheiat cu goluri de ambele parti si cel putin trei reusite. Drept urmare, cum Tromsdalen marcheaza destul de des si primeste tot atat de multe goluri, sunt sanse sa vedem un joc la fel de frumos. Din punctul acesta de vedere am avut meciuri spectaculoase, care ne dau si noua pronosticul, speram corect, pentru acest meci.

Ponturi pariuri Tromsdalen vs Start: peste 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet