Ponturi Pariuri – Troyes – Sochaux – Ligue 2 – 19.10.2018

Vineri 19.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Troyes – Sochaux, din cadrul rundei a 11-a a ligii secunde din Franta.

Troyes se claseaza in acest moment pe pozitia a 10-a a clasamentului din Ligue 2, cu 13 puncte acumulate dupa 10 etape. Francezul K. Fortune este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 3 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna, cu 3 succese inregistrate in ultimele 4 etape. Dupa remiza de pe terenul celor de la Le Havre (scor 1-1), Troyes a reusit sa o invinga pe Auxerre pe teren propriu (scor 1-0) si pe Chateauroux in deplasare, 3-0 etapa precedenta. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-1 in campionat, in fata celor de la Metz.

De partea cealalta, Sochaux ocupa pozitia a 19-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 7 puncte dupa 10 partide de campionat. Algerianul S. Daham este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 2 goluri inscrise in campionat. Oaspetii nu se descurca deloc in ultima perioada, cu 3 infrangeri suferite in 4 etape si un singur gol marcat. Dupa remiza alba inregistrata pe terenul celor de la Nancy, Sochaux a cedat la limita pe teren propriu, 1-2 in fata celor de la Metz. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Iulie 2016, incheiata cu scorul de 1-3.

Sochaux nu se descurca deloc in acest inceput de sezon, fiind deja implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestia au obtinut doar 3 victorii in 10 etape, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. De altfel, echipa a reusit sa inscrie doar 7 goluri in 10 etape, ofensiva acestora fiind una stearsa. Cele 3 infrangeri suferite in 4 etape au adus echipa intr-o adevarata criza, asadar acestia vor avea viata grea in aceasta deplasare. De partea cealalta, Troyes vine dupa 2 succese consecutive, joaca in fata propriilor suporteri, asadar am toate motivele sa cred ca sunt favoriti certi in acest duel. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 2.00 oferita de cei de la Unibet.