Ponturi pariuri Tunisia vs Mali – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Tunisia vs Mali

Ponturi pariuri Tunisia vs Mali: vineri, de la ora 17:30, la Suez, pe Suez Stadium, Tunisia o intalneste pe Mali, etapa a doua din Grupa E, din cadrul Cupei Africii pe Natiuni.

sursa foto: thesouthafrican.com

Tunisia

Din punctul meu de vedere, Tunisia are unul dintre cele mai bune atacuri din aceasta grupa. Cu toate acestea, a inceput competitia cu un meci de egalitate, 1-1, in fata selectionatei similare a Angolei. Youssf Msakni a reusit atunci sa inscrie, dar dupa ce a transformat o lovitura de la 11 m. Cu un gol luat destul de tarziu, nu a mai reactionat bine.

Partea buna este ca mai departe pot merge si trei echipe din grupa, iar ultimul meci este in fata cele mai slabe echipe. Totodata, este si o echipa marcatoare, a reusit in 2019 sa inscrie cel putun un gol in cinci din cele sase dispute programate. Au fost meciuri de pregatire, cat si meciuri oficiale, din cadrul Cupei Africii sau a preliminariilor.

  • Echipa probabila: Mustapha – Bedoui, Meriah, Bronn, Haddadi – Kechrida, Chaalali, Skhiri – Sliti, Khazri, Msakni

Mali

Nationala statului Mali a inceput cum nu se putea ma bine aceasta campania si a distrus complet visul Mauritaniei. La finalul jocului, aceasta s-a impus cu 4-1, Diaby, Marega si Adama Traore (2), au fost cei care au facut diferenta. Totodata, incurajator pentru adversari este faptul ca a luat din nou gol, fiind pentru a patra oara la rand.

In patru din cele cinci meciuri disputate de Mali in 2019, a luat cel putin un gol. E drept, in toate a inscris, dar aici nu este nimic care sa ne surprinda, avand in vedere prestatia ei din ultimul timp. Totodata, este singura echipa care a reusit sa castige in prima etapa si asta o aduce deja pe primul loc. Cred ca si un rezultat de egalitate este convenabil, cu 4 puncte si golaverajul pe care il are, e suficient sa mearga mai departe.

  • Echipa probabila: Diarra – Traore, Wague, Fofana, Kone – Coulibaly, Samassekou – Diaby, Traore, Djenepo – Marega

Asa cum s-au prezentat cele doua nationale in meciurile din prima etapa, ma astept sa vedem un joc alert, cu goluri si ocazii de poarta. Drept urmare, contrar a ceea ce ne ofera Cupa Africii in cele mai multe meciuri. Vineri, in Tunsia vs Mali, sper sa vedem un duel la fel de tare precum numele implicate in loturile lor. As pune pronosticul pe biletul zilei? Desigur, l-as pune daca alte partide nu m-ar convine mai mult.

Ponturi pariuri Tunisia vs Mali: peste 1.5 goluri, cota 1.55 la Betano