Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Pandurii Tg. Jiu: sambata, 3/08/2019, de la ora 11:00, Turris isi face debutul in Liga a 2-a si joaca impotriva Pandurilor din Targu Jiu.

sursa foto: gsp.ro

Turris Turnu Magurele

Fosta Vointa Saelele, Turris Turnu Magurele a reusit in premiera sa promoveze in liga secunda romaneasca. Performanta a fost reusita dupa ce a reusit sa o lase in esalonul al treilea pe Universitatea Craiova, echipa la care patron este Mititelu. Cele doua formatii au fost in aceeasi divizie si s-au luptat pana spre finalul campionatului pentru prima pozitie.

Surprinzator, dar programul este in favoarea ei, fiind favorita primei etape, cel putin conform cotelor primite. La Unibet, echipa antrenata de Erik Lincar are o cota de 1.20 pentru un eventual succes. Echipa din Turnu Magurele s-a pregatit bine, iesind neinvinsa din meciurile de pregatire pe care le-a avut. Cristian Bud, unul dintre transferurile din aceasta vara, a reusit sa inscrie un gol in ultimul amical. 4-2 a fost scorul in jocul cu Alexandria, in care au mai inscris Tescan, Silviu Pana si Nedo Turkovic (2).

Pandurii Tg. Jiu

Soarta gorjenilor pare sa fie una foarte grea in acest sezon. Inca de acum va spun ca o sa fie una dintre formatiile care se vor lupta sa evite retrogradarea. Lotul slab, lipsa banilor, toate acestea, fac ca echipa din Targu Jiu sa fie outsider in prima runda. Probabil acesta o sa fie statutul ei de fiecare data cand va evolua in deplasare.

Antrenorul Adrian Bogoi a testat mai multi jucatori in meciurile de pregatire. In chiar ultimul amical al verii, cu Gilortul Targu Carbunesti, un jucator japonez a fost testat. Pandurii Tg. Jiu a reusit sa castige cu 5-0 meciul cu nou-promovata in Liga a 3-a. Golurile au fost inscrise de Gabriel Oita, Alexandru Tranca, Iulian Maicaneanu, Dumitru Rogac si Adrian Nechifor.

Avand interditie la transferuri din cauza neachitarii unor salarii, Pandurii a ramas si fara antrenorii secunzi. Lucrurile sunt cat se poate de clare in ceea ce o priveste, cel putin in acest moment. Astfel, Turris Turnu Magurele are toate sansele sa se impuna la scor, avand in vedere si diferenta de lot. Gazdele au adus jucatori cu experienta, pe care ma astept sa-i vedem la treaba inca din primele minute.

Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Pandurii Tg. Jiu: gazdele castiga la handicap, cota 1.75 la Unibet