Ponturi Pariuri – Udinese – AC Milan – Serie A – 04.11.2018

Duminica 04.11.2018, incepand cu ora 21:30, va avea loc duelul Udinese – AC Milan, din cadrul rundei a 11-a a primei ligi din Italia.

Udinese se claseaza in acest moment pe pozitia a 16-a a clasamentului din Serie A, cu 9 puncte acumulate dupa 10 etape. Argentinianul R. De Paul este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba in campionat, cu un singur punct acumulat in ultimele 4 partide. Dupa infrangerile consecutive cu Bologna (scor 1-2), Juventus (scor 0-2) si Napoli (scor 0-3), cei de la Udinese au remizat etapa precedenta pe terenul celor de la Genoa, cu scorul de 2-2. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe accidentatii S. Ingelsson, B. Nuytinck, E. Agyemang Badu, D. Machis, G. Pezzella si L. Teodorczyk.

De partea cealalta, AC Milan ocupa pozitia a 4-a a clasamentului primei ligi din Italia, echipa reusind sa adune 18 puncte dupa 10 partide de campionat. Argentinianul Gonzalo Higuain este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 5 goluri inscrise in campionat. In campionat, oaspetii se descurca foarte bine, cu 2 succese consecutive: un 3-2 pe teren propriu in fata celor de la Sampdoria si un 2-1 tot pe teren propriu, in fata celor de la Genoa. In Europa League insa, cei de la AC Milan au suferit in ultima runda un esec in fata suporterilor, 1-2 contra celor de la Betis. L. Bilgia, M. Caldara si I. Strinic nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

AC Milan are parte de un sezon foarte slab, iar echipa se apropie din ce in ce mai mult de zona retrogradabila. De partea cealalta, AC Milan a reusit sa treaca rapid peste infrangerea la limita din derby-ul cu Inter, astfel ca in acest moment se afla pe un loc de UEFA Champions League. Acestia au nevoie de un succes, pentru a putea pastra contactul cu podiumul. Ma astept la un duel dominat in intregime de AC Milan, asadar recomandarea mea este pronosticul “2 solist”.