Ponturi pariuri UTA Arad vs Dunarea Calarasi – Liga 2

Ponturi pariuri UTA Arad vs Dunarea Calarasi

Ponturi pariuri UTA Arad vs Dunarea Calarasi: sambata, 3 august 2019, de la ora 13:00, la Arad, pe “Motorul”, UTA primeste vizita Dunarii Calarasi. Este un meci din prima etapa a sezonului 2019/2020 a Ligii a 2-a.

sursa foto: liga2.prosport.ro

UTA Arad

UTA Arad a terminat sezonul trecut in genunchi, cu o singura victorie in ultimele zece etape. Acest lucru justifica oarecum locul 12 pe care ea s-a clasat, cu toate ca obiectivul era clar lupta pentru promovare. Echipa s-a intarit, prin simpla ei aducere pe banca tehnica a lui Laszlo Balint, a facut acest lucru.  De altfel, fanii aradeni au putut vedea marti intreg lotul echipeilor favorite, UTA avand prezentarea echipei pentru acest sezon.

Echipa a incheiat bine cantonamentul pe care l-a avut la Rogla, castigand cu 7-0. Este foarte adevarat, a intalnit o echipa de liga a treia din Slovenia, Rogla, dar este bine pentru moralul jucatorilor. Acestia au mai reusit un scor de maidan in acest cantonament, 11-1, cu CS Ineu.

  • Echipa probabila: Bolboasa – Ivan, Seroni, Salka, Deta – Vulturar, Puscas – Isac, Khalaila, Oroian – Buhacianu

Dunarea Calarasi

Pentru Dunarea Calarasi este un moment de cotitura. Dupa retrogradarea din sezonul trecut, multa lume i-a pus cruce si se credea ca urmeaza dezastrul. Formatia calaraseana este una dintre cele care si-au schimbat antrenorul in aceasta pauza. Incepand cu luna mai, pe banca sta Cristi Pustai, tehnician care a adus cu el si cativa jucatori. Unul dintre acestia este Thaer Bawab, omul care a si dat trei goluri in ultimul amical.

Cu putin timp in urma, Dunarea Calarasi a incheiat stagiul de pregatire cu un succes la scor. 8-1 a fost rezultatul meciului cu echipa de Liga a 3-a, Inainte Modelu. Echipa intra bine in noul sezon, dar nu are un prim meci deloc usor. Pleaca drept outsider in meciul de sambata, desi are acelasi obiectiv precum UTA, respectiv promovarea.

  • Echipa probabila: Krell – Dias, Mutu, Lopez, Mendy – Correia, Sabacian – Gliga, Honciu, Marrone – Bawab

Am spus anterior ca UTA Arad a castigat mult prin aducerea tehnicianul Laszlo Balint. Acesta a fost pe la mai multe echipe, unde a demonstrat ca este adeptul jocului ofensiv. La fel s-a intamplat si in sezonul anterior, cand a salvat-o pe Metaloglobus de la retrogradare. Cum loturile ambelor echipe s-au intarit, iar acum au si jucatori noi, ma astept sa vedem un meci pe cinste. Un duel in care atacurile ambelor echipe sa iasa la rampa.

Ponturi pariuri UTA Arad vs Dunarea Calarasi: ambele marcheaza, cota 1.66 la Unibet