Ponturi pariuri Vancouver Whitecaps vs FC Dallas – MLS

Ponturi pariuri Vancouver Whitecaps vs FC Dallas - MLS

Ponturi pariuri Vancouver Whitecaps vs FC Dallas: duminica dimineata, 26/05/2019, de la ora 02:00, pe “BC Place” din Vancouver, Whitecaps o intalneste pe FC Dallas.

Sursa foto: mlssoccer.com

Whitecaps continua sa primeasca usor goluri

Vancouver inca nu a reusit sa atace play-off-ul, ea se afla pe locul 9 in Vest, cu 14 puncte. Sunt doua lungimi intre ea si Real Salt Lake, echipa de pe locul 7 si ultimul care asigura prezenta in fazele superioare.

In etapa trecuta a deschis scorul pe terenul lui New York Red Bulls, insa, la final a fost egal, 2-2. A fost a treia partida consecutiva pe care Whitecaps o disputa in MLS si o incheie la egalitate. Mai mult decat atat, din 14 meciuri, a luat cel putin un gol in 12 dintre ele, drept urmare, are -4 in dreptul golaverajului.

  • Echipa probabila: Crapeau – Nerwinski, Godoy, Cornelius, Adnan – Teibert, Rose, In-Beom – Venuto, Montero, Giro

Texanii sunt in impas

FC Dallas vine usor timida la Vancouver, asta si pentru ca rezultatele din ultimul timp nu au ajutat-o. In runda anterioara a remizat cu Los Angeles FC, 1-1, dar a avut noroc pentru ca adversarii au ratat 11 m. A fost a cincea partida consecutiva in care nu a reusit sa obtina victoria. Forma mai slaba de moment o costa mult in clasament.

Texanii ocupa locul 6 in Conferinta de Vest, cu 18 puncte, cu patru mai multe decat SJ Earthquakes, prima formatie sub linia play-off-ului. Are si un meci in plus, astfel, diferenta s-ar putea reduce. Pe de alta parte, ramane o echipa incomoda cand joaca acasa, acolo are un singur esec din sapte infruntari deja disputate.

  • Echipa probabila: Gonzalez – Cannon, Bressan, Ziegler, Nelson – Acosta, Hayes – Badji, Aranguiz, Hollingshead – Ferreira

Ambele sunt echipe care nu stau tocmai bine din punct de vedere defensiv. Astfel spus, primesc goluri destul de usor. Poate sa fie un punct de plecare in gasirea pariului castigator. Isi cunosc punctele slabe, trei din ultimele patru jocuri directe s-au terminat cu goluri de ambele parti. Este un pariu care si acum sta in picioare, cu atat mai mult cu cat FC Dallas a luat gol in fiecare deplasare.

Ponturi pariuri Vancouver Whitecaps vs FC Dallas: ambele marcheaza, cota 1.68 la Unibet