Ponturi pariuri Ventspils vs Teuta – Europa League

Ponturi pariuri Ventspils vs Teuta: joi, de la ora 17:45, la Ventspils, avem duelul dintre echipa locala si Teuta, din cadrul primei manse din turul 1 preliminar al Europa League. Partida are loc pe “Vestpils Olimpiskais stadions”.

sursa foto: uefa.com

Ventspils

Obisnuita sa fie mereu pe podiumul primei ligi din Letonia, Ventspils este o prezenta constanta si in cupele europene. Este in plin campionat si de aceasta data, a reusit la finalul sapotamanii trecute sa obtina un nou succes. 2-1 a fost scorul meciului contra lanternei rosii din Virsliga, Metta/LU. “Campionii”, asa cum sunt ei porecliti, au terminat pe locul secund in editia anterioara de campionat. Acesta este motivul pentru care s-a calificat in cupele europene.

Prezenta sa in Europa League nu a fost o problema, dar lipsa rezultatelor a fost la ordinea zilei. Rareori a ajuns in play-off sau in faza grupelor. De altfel, o singura data s-a intamplat asta, in editia 2009/10.A trecut ceva timp de atunci si a fost mai mult partener de antrenament pentru echipele cu nume pe care le-a intalnit. Totusi, de primul tur a mai trecut, s-a intamplat si in editia anterioara, cand a dispus cu 8-3 la general de Lufletari.

Teuta

In Albania s-a incheiat campionatul de la finalul lunii mai, iar atunci, Teuta se impunea cu 2-0 in fata celor de la Laci. Intre timp a jucat meciuri de pregatire, dar toate au fost in fata unor echipe considerate modeste. “Sea Boys” nu joaca pentru prima data in cupele europene, dar nu au facut-o cu regularitate. Ultima oara cand au evoluat in cadrul Europa League a fost in editia 2016/17.

In toate prestatiile pe care ea le-a avut, nu a reusit sa iasa cu nimic in evidenta. Are putine calificari, in doar doua meciuri a izbutit sa isi lase acasa adversarul. Mai mul, in deplasare a fost mai mereu invinsa la scor de echipele contra carora a evoluat. Cel putin in ultimii 20 de ani, in aceasta postura, a reusit sa piarda la scor noua din cele zece dueluri programate.

Consider ca avantajul de a juca acasa si de a juca in plin campionat este un plus important pentru gazde. De asemenea, Ventspils este formatia care a stiut cum sa puna problema in fata unor asemenea adversari. Cota este una tentanta si intr-o reala scadere, la unele agentii de pariuri de la 1.95 a ajuns la 1.65. Astfel, am sa merg pe victoria echipei din Letonia, care este in plin campionat si joaca acasa, locul unde nu a mai pierdut de un an.

Ponturi pariuri Ventspils vs Teuta: gazdele castiga, cota 1.67 la Betfair