Ponturi pariuri Wehen vs Karlsruher – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Wehen vs Karlsruher – Zweite Bundesliga

Ponturi pariuri Wehen vs Karlsruher: duminica este ziua cand Wehen si Karlsruher se vor infrunta, ele vor avea meci direct de la ora 16:30. Partida are loc in runda inaugurala a sezonului 2019/2020 de Zweite Bundesliga.

Sursa foto: news.de

Wehen

Venita din al treilea esalon, Wehen este cea mai noua echipa promovata. Aceasta a castigat barajul disputat in comompania celor de la Ingolstadt. A fost 4-4 la general, dar datorita numrarului de goluri inscrise pe teren strain a obtinut aceasta promovare muncita. A fost 1-2 acasa si 3-2 pe terenu strain. Acela poate sa fie un prim test pe care aceasta l-a dat in Zweite, avand in vedere adversarul intalnit.

Pe de alta parte, nu cred ca pare pregatita sa opuna multa rezistenta. Poate ca in meciurile amicale a avut rezultate mai bune, dar a si intalnit echipa de pluton. Tind sa cred ca cel mai sonor adversar intalnit a fost Boavista Porta, pe care l-a invins cu 3-0.

Karlsruher

Vicecampioana neincoronata in editia anteriora a celei de-a treia divizii din Germania, Karlsruher revine in Zweite. A fost o obisnuita acestor promovari si ulterior, retrogradari. Se pare ca este hotarata sa faca o figura frumoasa, dar acum are primul test. S-a miscat bine in amicale, cel putin in cele pe care le-a jucat in fata echipelor cu nume.

In ultimele doua confruntari, a evoluat intr-o singura repriza, in fata echipelor Sturm Graz si Hertha. A rezistat, dar s-au rulat destul de multi jucatori. Echipa debuteza acum avand statut de outsider, daca privim cotele afisate de agentiile de pariuri

Meciurile jucate de ele in sezonul trecut s-au terminat cu victoria la scor a celor de la Wehen. Acestia au castigat cu 5-2 in tur si cu 20 in partida retur. De data aceasta este prima etapa, echipele inca nu sunt la cel mai inalt nivel al lor si probabil pragmatismul o sa fie cuvantul de ordine. In conditiile acestea, nu ma astept ca numarul de goluri sa fie unul peste bariera decenta pusa la dispozitie de agentiile de pariuri.

Ponturi pariuri Wehen vs Karlsruher: sub 2.5 goluri, cota 1.88 la Unibet