Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sutherland – NPL NSW

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sutherland - NPL NSW

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sutherland: sambata, 20 iulie 2019, de la ora 11:00, Wollongong Wolves si Sutherland isi vor masura fortele in runda a 19-a din NPL NSW.

Sursa foto: npl

Wollongong Wolves

Lider al acestei divizii de mai mult timp, Wollongong Wolves vine in aceasta runda motivata sa obtina un nou succes. Echipa are 42 de puncte, cu sapte mai multe fata de APIA Tigers, ocupanta locului al doilea din NPLS NSW.  De asemenea, moralul acestei este unul foarte ridicat, in ultimele patru dueluri a lasat de inteles ca nu se da inapoi. Are tot atatea victorii pe linie, interval in care a luat un singur gol si a inscris de unsprezece ori.

In urma cu mai bine de doua saptamani a avut cel mai recent meci programat in campionat. S-a intamplat sa fie in fata modestei Hakoah Sydney, dar diferenta nu a fost deloc una mare. Wollongong Wolves a trecut abia cu 1-0 in acel joc, bifand cea de-a 13-a victorie din 18 intalniri, avand si cel mai bun atac, dar si cea mai buna defensiva.

Sutherland

Nu la fel de norocoasa precum adversara sa, Sutherland este nevoita sa se lupte in mediocritate si sa spere la greselile rivalelor. Ea ocupa locul al noualea, cu 22 de puncte, cu patru lungimi mai putine fata de ultimul loc care duce in play-off. Astfel spus, nu-si mai permite inca un pas gresit, avand in vedere ca mai este putin si incepe sa se traga linie.

Dupa zece meciuri consecutive pozitive, Sutherland a clacat brusc in fata ce lor de la Marconi. A fost un meci care s-a disputat in urma cu doua saptamani si incheiat cu scorul de 0-3. PE de alta parte, aceasta a evoluat si pe terenul propriu, cu atat mai mult a surprins rezultatul. Poate reuseste ceva mai mult, avand in vedere ca revine in deplasare, locul unde nu a pierdut de cinci jocuri.

Toate duelurile directe dintre Wollongong Wolves si Sutherland au fost spectaculoase. Au adus cel putin trei goluri, asa cum s-a intamplat si in urma duelului din tur. Atunci a fost remiza, 2-2 a indicat tabela, 1-1 in fiecare repriza. Par ca sunt formatii care nu dau inapoi si cu atat mai mult cand Sutherland are nevoie de toate punctele. Drept urmare, ma astept sa joace un fotbal placut, suficient cat sa ne aduca goluri.

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sutherland: peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano