Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney Olympic – NPL NSW

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney Olympic

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney Olympic: duminica, de la ora 08:00, ora Romaniei, Wllongong Wolves si Sydney Olympic se vor infrunta. Meciul face parte din etapa a 16-a din NPL NSW, o liga regionala de fotbal din Australia.

Sursa foto: illawarramercury

Wollongong Wolves

Liderul acestei ligi, Wollongong Wolves este pe cai mari. Indiferent de scorul inregistrat in partida de duminica, ramane pe primul loc. Are cinci puncte avans fata de APIA Tigers, principala ei urmaritoare si alte noua de echipa de pe locul al treilea. Mai mult decat atat, urmeaza sa joace pentru a patra oara consecutiv in postura de gazda.

In runda anterioara, “lupii” au dat de pamant cu modeste Sydney U21, pe care a invns-o cu 4-0. Nu a fost deloc un scor mincinos, Wollongong este echipa care a tot invins-o pe rivala ei, in ultimii doi ani. Pe de alta parte, cele doua infrangeri suferita in campionat, ambele au venit jucand pe terenul propriu.

Sydney Olympic

Aproape de zona de play-off, Sydney Olympic are ceva de muncit pentru a incerca sa atace acest obiectiv. Ocupa locul 7, cu 20 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat ultimul loc care ii asigura prezenta in fazele superioare. Nu este o diferenta atat de mare, dar sunt putine puncte intre mai multe echipe.

Jocul pare sa fie si el unu datator de speranta. In etapa anterioara, Sydney Olympic a reusit sa castige acasa, cu 1-0, in disputa cu Hakoah. A fost un meci in care singurul gol s-a inscris inca din minutul 15. Problemele ei apar atunci cand joaca pe teren strain, locul unde are o singura victorie in ultimele cinci jocuri. In acest interval, si-a trecut in cont si doua remize si tot atatea infrangeri.

Sydney Olympic este o echipa care a luat gol usor in deplasarile pe care le-a avut. In acelasi timp, Wollongong este echipa care acasa nu te iarta de multe ori. In ultimul meci direct, cel din tur, Wolves s-a impus cu 2-0, un scor care reflecta diferenta dintre ele. Desi este din nou favorita, echipa gazda nu cred ca urmeaza sa aiba un meci atat de usor. Este si motivul pentru care cred ca un pariu pe goluri e mai plauzibil decat unul pe victoria celor de la Wollongong Wolves.

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney Olympic: peste 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano