Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney U21 – NPL NSW

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney U21

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney U21: duminica, in ligile inferioare din Australia, are loc meciul dintre Wollongong Wolves si Sydney U21. Este o partida programata sa aiba loc in etapa cu numarul1 5 din NPL NSw si care incepe de la ora 08:00.

Sursa foto: Twitter

Wollongong Wolves

Favorita acestui meci, Wollongong Wolves este echipa care sta cel mai bine in clasament NPL NSW. Dupa 14 meciuri disputate, are 30 de puncte acumulate, cu cinci mai multe decat APIA Tigers. Are cifrele cele mai bune, ceea ce arata clar intentiile sale. Atacul este arma principala, asta desi a pierdut in etapa trecuta.

Cu o saptamana in urma, Wollongong Wolves a cedat neasteptat acasa, in fata celor de al Sydney United. A fost 0-1, 1-1, 1-2, asta in conditiile in care s-au aratat multe cartonase galbene, cat si unul rosu, primit de adversari. A fost abia a doua infrangere stagionala pentru ea, insa, ambele au venit jucand acasa.

Sydney U21

Nivelul aratat de echipa de u21 a celor de la FC Sydney este invers proportional cu ce arata echipa din prima liga. Se afla pe penultimul loc in clasament, cu 14 puncte. Are un numar dublu de puncte fata de echipa de pe ultimul loc. Totusi, are o aparare mai slaba, cu 30 de goluri incasate, insa, un atac mai bun, care a inscris 21 de goluri.

In ultimele doua runde, Sydney U21 a fost facuta knock down de catre Manly United si Marconi. A pierdut intr-un mod spectaculos, cu 1-3, respectiv 2-5. Partea buna este ca a ajuns la opt meciuri consecutive in care da cel putin un gol. Exista si o parte mai putin buna, faptul ca a luat gol in noua din ultimele zece confruntari.

Cota mica pe care Wollongong o are la victorie ma face sa-mi indrept atentia spre un pariu pe goluri. Totusi, vorbim despre echipa de pe primul loc si care are cel mai bun atac. Pe de alta parte, pana acum nu s-a intamplat ca Wolves sa piarda de doua ori consecutiv in campionat. Nu spun ca Sydney U21 este o echipa care pierde pe banda rulanta, insa, are limitele ei.

Ponturi pariuri Wollongong Wolves vs Sydney U21: peste 3.5 goluri, cota 1.80 la Betano