Ponturi Pariuri – Z. Moravce – Nitra – Fortuna Liga – 24.05.2019

Vineri 24 Mai 2019 cu incepere de la ora 20:00, se va consuma partida Z. Moravce – Nitra, ultima pentru cele doua in acest play-out.

Z. Moravce se lupta pentru supravietuirea in prima liga, in acest duel.

Z. Moravce

Z. Moravce nu a avut cel mai stralucit sezon si se poate declara multumita daca obtine toate cele 3 puncte astazi. Gazdele sunt la un punct deasupra celor de la Trencin, care se claseaza pe un loc de baraj. Acestia si-au complicat singuri soarta, dupa esecul din ultima runda. Saptamana trecuta, Z. Moravce a pierdut cu scorul de 3-1 in deplasarea de la Senica, dinamizand astfel lupta pentru evitarea retrogradarii.

Infrangerea la Senica a fost prima dupa 5 etape, pentru cei de la Z. Moravce. Acestia avusesera o luna Mai foarte bune, cu victorii in partidele cu Podbrezova (scor 1-0) si Trencin (scor 2-1).

Nitra a reusit sa evite retrogradarea, astfel ca este deja cu gandul la urmatorul sezon.

Nitra

Nitra nu mai este nevoita sa treaca prin emotiile retrogradarii, dupa ce si-a luat un avans de 4 puncte fata de Trencin, cu o etapa inainte de final. Acum 3 runde, acestia o invingeau chiar pe Trencin in deplasare, cu scorul de 4-1. Aceasta victoria a fost tichetul echipei catre un nou sezon in Fortuna Liga, astfel ca in ultimele 2 runde au lasat-o mai moale.

Acum 2 etape, Nitra a pierdut pe teren propriu cu Senica, scor 2-3. Mai apoi, acestia au inregistrat o noua infrangere, 0-1 pe teren propriu cu Trnava.

Partida este lipsita de miza pentru oaspeti, in timp ce gazdele trebuie sa dea totul pentru cele 3 puncte. Si ma astept sa le obtina, fiind greu de crezut ca pot retrograda chiar pe teren propriu, fiind la mana lor. Nu cred ca ii suspecteaza nimeni pe cei de la Nitra in caz ca pierd, tinand cont de faptul ca acestia nu mai au pentru ce sa traga si nu vor forta prea mult.

Ponturi fotbal Z. Moravce – Nitra

Z. Moravce castiga, cota 1.61 la Netbet

sursa foto: emsnr.sk