Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal – Cupa Spaniei

Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal
Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal - sursa foto: Facebook Villarreal

Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal – Cupa Spaniei

Marti, in data de 5 ianuarie, cu incepere la ora 20:00, Zamora si Villarreal se vor intalni intr-o partida din cadrul Cupei Spaniei, in care ne asteptam ca spectacolul sa atinga cote inalte.

Villarreal este favorita clara in opinia caselor de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc. Aceasta are o cota de 1.24 la victorie, in timp ce pentru un succes al gazdelor primim cota 10.00.

Cotele de la Betfair pentru Zamora vs Villarreal

Zamora

Nu se poate compara cu adversara sa, fiind totusi o echipa mica, lipsita de experienta, care in actuala stagiune evolueaza in esalonul al treilea, unde nu impresioneaza, avand in vedere faptul ca este a cincea in clasament, cu doar 12 puncte dupa opt etape.

Gruparea gazda vine dupa un succes obtinut in Cupa Spaniei, in fata celor de la Logrones. S-a impus cu 2-1, pe teren propriu, astfel ca a ajuns la trei partide consecutive fara esec. Inainte de aceasta victorie a mai remizat cu Compostela si a invins-o pe Salamanca.

Villarreal

Este una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului spaniol, daca ne luam dupa performantele obtinute de aceasta in ultimul an. Angrenata in prezent in Europa League, Villarreal se descurca bine si in La Liga. In acest moment ocupa pozitia a patra, care duce in Liga Campionilor, unde nu a mai jocat de o buna perioada.

“Submarinul galben” a clacat in ultima deplasare, pierzand cu Sevilla, fiind de altfel si singurul esec suferit in precedentele 21 de partide. In ultimul meci a primit vizita celor de la Levante, in fata carora s-a impus cu 2-1.

Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal

Villarreal este net superioara, din orice punct de vedere, iar in mod normal ar trebui sa obtina victoria fara emotii. Vom evita insa sa mizam pe aceasta varianta, deoarece casele de pariur ofera cote mici. Luam astfel in considerare un pariu pe goluri, la o cota foarte buna de 1.65 oferita de agentia de pariuri online Betfair.

Ponturi pariuri Zamora vs Villarreal: peste 2,5 goluri -> cota 1.65