Ponturi Pariuri – Zenit Petersburg – Slavia Praga – Europa League – 04.10.2018

Ponturi fotbal Zenit vs Samara

Joi 04.10.2018, incepand cu ora 19:55, va avea loc duelul Zenit Petersburg – Slavia Praga, din cadrul rundei a 2-a a grupelor Europa League.

Zenit Petersburg se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Rusia, echipa reusind sa obtina 22 de puncte dupa 9 etape. Rusul A. Dzyuba este golgheterul echipei in campionat, cu cele 4 goluri inscrise pana in acest moment. Gazdele dau dovada de inconstanta in ultima perioada de campionat. Dupa un succes obtinut in fata celor de la Lok. Moscova (scor 5-3 pe teren propriu), acestia au cedat la limita pe terenul celor de la Anzhi, cu scorul de 2-1. Zenit Petersburg a avut o misiune dificila in prima etapa din Europa League, remizand pe terenul danezilor de la FC Copenhaga, scor 1-1. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe Ch. Noboa, care este accidentat.

De partea cealalta, Slavia Praga ocupa prima pozitie a clasamentului primei ligi din Cehia, cu cele 24 de puncte acumulate, in 10 partide de campionat. Cehul J. Matousek este cel mai bun marcator al echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori pana acum. La fel ca adversarii lor, oaspetii vin dupa o victorie in campionat (scor 1-0), urmata mai apoi de o infrangere la limita pe terenul celor de la Ostrava, cu scorul de 2-1. Cehii au debutat perfect in noul sezon de Europa League, reusind sa se impuna pe teren propriu in fata francezilor de la Bordeaux, 1-0, dupa golul inscris de J. Zmrhal in minutul 35 al partidei. M. Alvir, J. Hromada, M. Skoda, J. Sykora, S. Tecl si M. van Buren sunt accidentati pentru aceasta deplasare, in timp ce P. Olayinka si M. Mesanovic nu au fost convocati in lot.

Zenit Petersburg – Slavia Praga reprezinta una din cele mai interesante partide ale acestei etape de Europa League. Cele doua formatii se afla intr-o situatie identica pe plan intern. Ambele detin suprematia in campionat si ambele vin dupa o infrangere ce e posibil sa le fi afectat intr-o oarecare masura. Diferenta se face insa la punctele din prima etapa de Europa League, cehii avand avantajul celor 3 puncte, iar remiza cu siguranta i-ar multumi pe acestia. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de spectacol, asadar recomand un pronostic bazat pe goluri cat mai putine.