Ponturi Pariuri – Zilina – Ruzomberok – Fortuna Liga – 24.05.2019

Vineri 24 Mai 2019, incepand cu ora 20:00, se va disputa duelul Zilina – Ruzomberok, din cadrul ultimei etape a play-off-ului Slovaciei.

Zilina nu isi mai poate modifica pozitia in clasament in aceasta ultima partida.

ZILINA

Zilina ocupa pozitia a 4-a a clasamentului din Fortuna Liga. Echipa avusese un sezon foarte bun, insa evolutiile din ultimele 2 luni i-au aruncat pe acestia in afara podiumului. Zilina a avut parte de o primavara de cosmar, cu 6 infrangeri consecutive suferite in campionat. In cea mai recenta, acum 2 runde, acestia au fost umiliti de catre Slovan Bratislava in deplasare, cu scorul de 6-2. Etapa trecuta, Zilina a reusit totusi sa sparga gheata si sa o invinga pe Sered in deplasare (scor 3-2), insa totul a fost fara folos.

Zilina a clacat si in finala Cupei Slovaciei, acolo unde a fost invinsa la loviturile de departajare de catre Trnava. Pe scurt, este un sezon complet ratat de gazde.

Ruzomberok e cea mai in forma echipa din Fortuna Liga.

RUZOMBEROK

De partea cealalta, Ruzomberak e revelatia ultimei luni, echipa avand 4 victorii consecutive obtinute. Acestia s-au impus rand pe rand in fata celor de la Seres, Slovan Bratislava, Michalovce si Dun. Streda. In ultima runda, acestia au castigat cu 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Streda, consolidandu-si astfel pozitia a 3-a in clasament.

Ruzomberok nu a mai reusit sa se impuna la Zilina din 2013. Atunci, acestia se impuneau cu scorul de 3-2, intr-un duel de campionat.

Zilina s-a prabusit in 2019, iar moralul jucatorilor este cu siguranta la pamant. Acestia au ratat podiumul, au pierdut finala cupei si cu siguranta se gandesc deja la vacanta. De partea cealalta, Ruzomberok vine dupa 4 succese consecutive si cu siguranta vor oferi o noua evolutie solida. Desi nu e un teren prielnic pentru oaspeti, ma astept ca acestia sa incerce sa sparga gheata si sa forteze prima victorie la Zilina in ultimii 6 ani.

Ponturi fotbal Zilina – Ruzomberok

x2, cota 1.62 la Unibet

sursa foto: thedaily.sk