Ponturi pariuri Zrinjski vs Utrecht – Europa League

Ponturi pariuri Zrinjski vs Utrecht

Ponturi pariuri Zrinjski vs Utrecht: joi, 1 august 2019, de la ora 20:00, pe “pod Bijelim Brijegom”, Zrinjski primeste vizita olandezilor de la Utrecht. Meciul pleaca de la scorul de 1-1, urmand ca invingatoarea acestui duel sa intalneasca una dintre echipele Domzale sau Malmo.

Zrinjski

Prestatie neasteptat de buna a bosniecilor de al Zrinjski in meciul din urma cu o saptamana. Ei au continuat sa joace la fel de bine, precum in primul tur preliminar si au facut egal. 1-1 s-a terminat meciul din Olanda, de la Utrecht. De asemenea, echipa din Bosnia este neinvinsa in cele trei intalniri disputate deja in actuala stagiune a Europa League. In primul tur prelimiar, s-a trecut usor de Akademija Pandev, cu 6-0 la general.

Echipa are moralul necesar cat sa-si permita sa atace calificarea. Zrinjski a reusit ca la finalul saptamanii tercute, intre cele doua meciuri din Europa League, sa castige. A fost un duel care s-a disputat in cadrul Premier League-ului bosniac. A fost primul sau succes in cele doua dueluri care au avut loc in competitia interna.

Utrecht

Situatia olandezilor este una mai delicata decat sa asteptau. Eu vin in Bosnia obligati sa inscrie, pentru ca o remiza alba i-ar elimina din Europa League. Jocul lor din urma cu o saptamana a fost unul convingator, reusind sa termine partida cu 27 de ocazii de gol. Au fost cifre net superioare adversarilor, dar mingea a intrat in poarta o singura data.

Pe de alta parte, spre deosebire de multe echipe calificate in turul al doilea, Utrecht a intrat direct din acest punct. Astfel, meciul de joi urmeaza sa fie al dolea din sezonul competitional 2019/2020. Asta poate sa fie o scuza pentru faptul ca nu a castigat in tur, asa cum era de asteptat. De asemenea, tot ea este echipa care pleaca cu prima sansa la calificarea in turul urmator.

Un meci intre Zrinjski si Utrecht ma duce cu gandul la un duel de care gazdele se vor agata de fiecare ocazie. Mai mult, ma astept ca bosniacii sa nu se lase intimidati de numele adversarului si din nou sa inscrie cel putin un gol. In acelasi timp, astept si din partea olandezilor o replica pe masura, iar la final sa isi aduca si ei contributia pe tabela.

Ponturi pariuri Zrinjski vs Utrecht: ambele marcheaza, cota 1.72 la Unibet