Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi Liga 1

Ponturi Premier League

Ponturi Bundesliga

Ponturi Ligue 1

Ponturi Serie A

Ponturi La Liga

Ponturi Europa League

Ponturi Champions League

Ponturi Conference League

Ponturi pariuri

Ponturi pariuri in fiecare zi! Iti place sa urmaresti in fiecare final de saptamana cele mai tari meciuri si sa joci cate un bilet doar ca nu mereu ai timp sa analizezi fiecare meci in parte, sa cauti informatii sau cele mai bune cote de aceea GntTips iti este alaturi cu ponturi pariuri din fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi. Poate ca preferi bilete cu cote mari ce nu necesita o banca foarte mare sau poate iti place sa joci sume mai mari pe cote cu sanse ridicate de reusita – avem ponturi pariuri potrivite pentru fiecare tip de parior.

Toate articolele din ponturi pariuri sunt analizate cu atentie inainte de a fi publicate pentru a genera rezultate de calitate. Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte.

Ponturi Pariuri disponibile pe GNT

Zilnic, pe GNT, vei găsi ponturi din cele mai urmărite ligi de fotbal europene. Liga 1 și Liga secundă – România, Premier League – Anglia, La Liga – Spania, Serie A – Italia, Bundesliga – Germania, Ligue 1 – Franța. Desigur, ai ponturi pentru toate meciurile programate în fiecare rundă de Champions League, ponturi pariuri Europa League & Conference League. Logic, ai ponturi și la orice partide disputate de reprezentativele naționale de fotbal.

Alături de ponturi din sportul rege, îți oferim gratuit ponturi din tenis, baschet, handbal, hochei și alte discipline sportive.

Mai mult decât atât, ori de câte ori are loc câte un eveniment în zona de politică și divertisment, îți oferim ponturi și o analiză completă. Fie că este vorba despre alegeri prezidențiale, Eurovision, Oscar, Globurile de Aur sau alte competiții. Pe GNT vei găsi bilete Simple și de tip Acumulator, cu selecții Ambele Marchează, Total Goluri, Total Cornere, Pauză / Final, Marcatori, Scor Corect, Biletul zilei, Cota 2, dar și pronosticuri live.

Cum se „nasc” ponturile la pariuri?

Aici, la GNT, avem o echipă pasionată de sport, care urmărește cu atenție tot ceea ce se întâmplă în fotbalul intern și internațional, în tenis, baschet, handbal și multe alte discipline. Fiecare pont este rezultatul unei analize complexe a statisticilor și formei în care se află echipele/jucătorii. Orice știre din sport ajunge imediat la redactorii noștri, astfel încât ponturile au șanse bune de reușită.

Ponturi Pariuri Betfair Bonus

E clar că și pariurile sunt jocuri de noroc, așa că multe dintre ponturile oferite vor fi, fără doar și poate, greșite. Totuși, urmărind cu atenție pronosticurile noastre și respectând cu strictețe un plan, veți avea mai multe șanse de câștig. Ceea ce putem să vă asigurăm, este faptul că facem tot posibilul să găsim cele mai bune pariuri, cote și promoții online, pe care vi le oferim în mod gratuit.

Citește zilnic Biletul Zilei sau Cota 2 la pariuri și profită de experiența colegilor noștri pentru a înverzi cât mai multe bilete!

Există ponturi pariuri sigure?

Dacă ar exista pariuri sigure, nimeni nu ar mai munci. Deci nu există nimic sigur în materie de ponturi predicții din sport, cu excepția cazului în care se fac aranjamente ilegale. Iar în astfel de situații, pare destul de logic ca lucrurile să fie ținute în mare secret. Deci ceea ce vedeți pe net – pariuri sigure, cu dovezi și mulți bani în poze …. Mai bine nu pierdeți vremea citind. Serios, dacă ai știi un pont sigur, l-ai pune pe net?

Nu e rău, totuși, să fiți atenți la meciuri din grupele unei competiții, în care protagonistele se califică 100% în caz de egalitate! Sau la situații în care unele agenții de pariuri online uită să scadă cotele – cum a fost cazul aici.

Ce agenții de pariuri oferă cele mai bune cote

Sunt sute de opțiuni de pariere pentru meciurile de top și atât de multe evenimente sportive. Astfel, este destul de greu, practic imposibil de stabilit ce agenție de pariuri oferă cele mai bune cote online.

Asta pentru că sunt piețe de pariere pe care Unibet sau 888sport oferă cele mai bune cote, dar și situații în care cifrele arată mai bine la Betano sau Superbet. Iar Betfair este numărul 1 la pariuri Exchange, PokerStars vine mereu cu oferte foarte atractive, la fel și NetBet sau SportingBet.

Unibet Pariuri App

Cu GNT nu ratezi nicio promoție valoroasă la pariuri

Analizăm zilnic ofertele celor mai bune case de pariuri online și alegem ce este mai bun pentru voi. Astfel, orice cotă mărită, așa cum sunt cele de la 888sport, sau cotele speciale Betfair, creșterile de profit live și concursurile Predictor gratuite de la Unibet, misiunile pregătite cu regularitate de cei de la Betano și toate promoțiile pe care noi le considerăm valoroase sunt prezentate pe site-ul nostru în cele mai mici detalii.

Intră zilnic pe GNT și află cum poți câștiga mai mult la pariuri online!