Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Baschet

Cota 2 din baschet 29.04.2023

Cota 2 din baschet 29.04.2023

Salutare tuturor! Pentru astazi avem 3 meciuri din baschet asa cum v-am obisnuit pe un pronostic care mie imi place foarte mult, sub total puncte in meci.

Am ales 3 meciuri interesante cu miza pentru fiecare echipa si speram ca si astazi sa fim castigatori.

Venim dupa o perioada foarte buna, reusind 4 bilete castigatoare din cele 5 jucate.

Pentru a va usura bugetul, nu treceti cu vederea bonusul pe care il puteti obtine de la Superbet in valoarea unui Freebet de 50 de lei.

PONTURI DIN BASCHET

Neptunas – Gargzdai

  • Astazi se intalnesc doua echipe din campionatul de baschet al Lituaniei, care lupta pentru obiective diferite.
  • Neptunas se afla pe locul 7 si tinteste playoff-ul competitiei interne in timo ce Gargzdai este pe penultimul loc in campionat
  • Neptunas are o medie de 90 de puncte inscrise pe meci, deci este clar o echipa de over, in timp ce Gargzdai nu marcheaza mai mult de 70 de puncte pe meci.
  • Consider ca acest meci o sa mearga intr-o singura directia, adica spre victoria clar a echipei gazda si din acest motiv linia de 165.5 o sa fie greu de atins, oricat de multe puncte marcheaza Neptunas.

Buyukcekmece – Konyaspor

  • In acest meci din campionatul Turciei se intalneste ocupanta ultimul loc din playoff, Buyukcekmece si ocupanta ultimul loc din clasament, Konyaspor.
  • Echipa gazda are 11 victorii din 26 de meciuri cu o medie de 84 puncte înscrise pe meci, in timp ce Konyaspor a reusit doar 7 victorii din 26 de meci si are o medie de 79.5 puncte inscrise pe meci.
  • O sa fie un joc deschis in aceasta dupa amiaza, echipa oaspete neavand ce pierde, insa linia de 175.5 este destul de mare, asta pentru ca sigur niciuna dintre cele doua echipe nu o sa ajunga la 90 de puncte inscrise.

Napoli – Pesaro

  • Asa cum am observat si in celelalte doua meciuri, am ales din nou un meci de uzura intre ocupanta ultimul loc din playoff, Pesaro si ocupanta penultimului loc din campionat, Napoli.
  • In general intre cele doua echipe s-au marcat destul de multe puncte, insa in aceasta seara ritmul o sa fie cu totul altul, pentru ca miza este cu totul alta.
  • Sunt echipe care marcheaza cu lejeritate peste 80 de puncte pe meci, insa linia de 177.5 este destul de mare si foarte greu de atins.

More in Baschet