Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Dublarea de banca continua cu minibanca 3, pasul 1

Dublarea de banca continua cu minibanca 3, pasul 1 – meci important in Euroliga

Ultima etapa a sezonului regulat din Euroliga ne pune fata in fata niste intalniri foarte interedante. Toti ochii sunt atintiti azi pe doua partide : Efes – Milano si Real – Zalgiris. Daca Milano pierde, Zalgiris este calificata. Daca Milano castiga si Zalgiris castiga, lituanienii merg mai departe. Daca ambele pierd, Maccabi poate profita si sa le fure locul daca vor castiga meciul din ulima etapa.

Milano putea fi deja calificata daca batea o echipa de rezerve mai mult lui Fener insa au pierdut de o maniera categorica in fata turcilor si Obradovic a aratat inca o data cat de mult respecta aceasta competitie.

De partea cealalta, Efes are un sezon foarte, foarte bun. Cu sanse mari la ocuparea locului 1 la finalul sezonului regulat din Turcia, echipa lui Ataman deja isi stie adversada din play-off, Barcelona.

Ajungem la cheia meciului, dupa parerea mea. Cu Gudaitis out, om care in meciul tur a inregistrat 13 puncte si 11 recuperari, defensiva lui Milan scartaie si scartaie rau. Se duc pe terenul unei echipe relaxate care inscriu aproape 90 de puncte pe meci.

Ataman a declarat inainte de meci ca vor respecta competitia si vor alinia cea mai buna formatie la aceasta intalnire.

Milano e dependenta de Mike James si orice prestatie mai slaba a acestuia poate fi un adevarat dezastru pentru milanezi. Totodata, vin dupa un meci istovitor cu cei de la Cantu in campionat, un meci in care oaspetii acelei partide au fost foarte aproape sa castige insa experienta gazdelor s-a vazut pe final.

Pronostic analizat de la Razvan

Milano sufera la meciurile din deplasare. Cu Gudaitis out, Efes are prima sansa sa castige acest meci. Milano stie sa joace doar acel ritm rapid in timp ce Efes, o echipa relaxata, poate sa isi puna linistita in aplicare schemele de joc inaintea play-off-ului. Consider ca Efes sa ajunga la 88 de puncte nu e deloc imposibil avand in vedere defensiva foarte subreda in deplasare a celor din Milano, o defensiva lipsita de cel mai bun aparator, Gudaitis.

More in Baschet