Connect with us

Baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 11.01.2019 – Vlad

baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 11.01.2019 – Vlad

Oficial, am ajuns la jumatatea sezonului regulat din NBA si tot oficial, a inceput sesiunea (sad news). Lasam gluma la o parte si promit ca voi incerca sa postez pe cat de des posibil in aceasta perioada destul de aglomerata pentru mine.

Imagine similarăLista de recomandari NBA
Minnesota TimberwolvesMinnesota Timberwolves – Dallas Mavericks Dallas Mavericks
  • A inceput „revolutia” in Minnesota si pare ca Andrew Wiggins e cel care are cel mai mult de profitat in urma acestui lucru. Cu totii stim ca Wiggins, venind ca #1 pick in NBA avea un talent imens. Au fost cativa antrenori care fara doar si poate n-au stiut cum sa-l gestioneze, acesta nefiind un 2-way-player, precum Butler sau Kawhi (cum au dorit mai toti sa-l foloseasca). Este un shooter veritabil in opinia mea, un fel de KD in miniatura si sa speram ca noul antrenor de la Wolves ii va da sanse sa-si arate adevaratul potential si poate asa va deveni mai constant in joc.
  • Saunders a declarat ca are o misiune „dificila” in a-l tine pe tanarul canadian focusat pe intreg parcursul jocului. Unii jucatori din vestiarul celor de la Timberwolves au declarat ca actualul interimar face o treaba excelenta si ca munceste zi-lumina ca lucrurile sa revina pe fagasaul normal la echipa. Wiggins este o piesa importanta in aceasta miscare si ma astept sa-si continue seria buna de 28.8 puncte inscrise in cele 4 meciuri din luna ianuarie.
  • Adversarul este unul excelent de asemenea, in conditiile in care Wolves si Mavericks se bat la locurile de playoff din Vest, iar Doncic & co. pe cat de formidabili sunt acasa (16-4), pe atat de prost stau la capitolul aparare cand vine vorba de meciuri in deplasare.
Pronostic: 

NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

More in Baschet