Connect with us

Baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 21.12.2018 – Vlad

baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 21.12.2018 – Vlad

Se pare ca am gasit un numitor comun pentru lista de recomandari o data cu update-ul la site si sper ca lumea este multumita de acest aspect. Ieri au fost doar 2 partide si am ajuns destul de tarziu acasa, asa ca nu am avut timp sa le analizez si am preferat sa spunem „pas”, insa astazi dorim sa incepem weekend-ul in forta.

In ceea ce priveste rezultatele din cea mai recenta lista de recomandari, aceasta s-a incheiat ca de obicei cu bilant pozitiv (5-3), insa norocul pot spune ca nu a fost de partea noastra. Inainte de meciurile de la ora 5 sau 5:30 aveam bilant perfect de 3-0, iar Donovan Mitchell a inscris doar 5/26 Field Goals si chiar si asa a atins borna 28. Puteti vizualiza rezultatele aici.

Imagine similarăLista de recomandari NBA

Portland Trail BlazersPortland Trail Blazers – Utah Jazz Utah Jazz

  • Donovan Mitchell a ramas restant la noi de acum 2 seri. Acesta in partida cu Golden State Warriors a pus umarul la victoria echipei sale, insa procentajul sau in ceea ce priveste Field Goals a fost unul oribil – 5/26. Cand ne gandim ca acesta a atins borna 28 chiar si cu acel procentaj, nu ne putem gandi decat la ghinion. Prefer sa gandesc ca am ales bine pronosticul in conditiile in care el a aruncat de 26 de ori la cos si sa cred ca in seara aceasta va avea o partida mai buna.
  • Cei de la Blazers in Moda Center nu sunt chiar cea mai eficienta echipa in ceea ce priveste defensiva, aspect pe care „Spider-Mitchell” ar putea sa-l speculeze. Jazz sunt o echipa despre care lumea vorbeste ca nu va prinde playoff-ul, insa avand in vedere ca din 32 de partide, ei au jucat doar 12 pe teren propriu, spune multe si consider ca vor ajunge in Top 5 cand vom atinge borna a 60-70 de partide.
  • Mediile jucatorului care a iesit pe locul #2 anul trecut in ceea ce priveste Rookie of the Year, sunt de 20.9 puncte pe meci, 3.3 pase decisive si 3.2 recuperari.
Pronostic: 

NBA

Oferta valabila pentru TOTI CLIENTII Unibet. Cresterea de profit 25% poate fi folosita pe un bilet simplu sau acumulator – doar astazi in NBA

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

CITESTE SI

More in Baschet