Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Meciul serii din NBA – 05.11.2017 – Noi nu dormim niciodata, pentru ca nici ei nu o fac!

Ponturi NBA

Meciul serii din NBA – 05.11.2017 – Noi nu dormim niciodata, pentru ca nici ei nu o fac!

 

Pe langa cota 2 pe care v-am oferit-o mai devreme, avand in vedere faptul ca NBA este ‘taramul’ surprizelor, nu vad de ce nu am profita si noi de acest lucru.

 

Utah Jazz @ Houston Rockets

  • 2 echipe destul de diferite, din punct de vedere al stilului de joc.
  • Echipa lui James Harden se bazeaza pe un joc ofensiv cu un tempo destul de rapid si cu multe aruncari de la 3, fiind una dintre cele mai ofensive echipe ale ligii, atat sezonul trecut, cat si in acest sezon, dar cu o defensiva care scartaie si este taxata deseori de adversarii care nu iarta nicio greseala.
  • La polul opus, se afla Utah Jazz, o formatie care impresioneaza prin stilul de joc defensiv bine pus la punct, o echipa careia ii place sa gandeasca fiecare atac, jucand la cel mai scazut ritm din liga. Beneficiaza de o aparare foarte organizata si de un grup de jucatori bine inchegat si cu multa experienta care poate sa se bata de la egal la egal cu orice adversar.
  • Cred ca apararea si stilul de joc al celor de la Jazz va pune mai probleme gazdelor in aceasta seara, cum a fost cazul si in confruntarile lui Houston impotriva celor de la Memphis Grizzlies, ultima avand un stil de joc asemanator cu cel al echipei din Salt Lake City si ii vad pe cei de la Jazz sa se impuna aici.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Baschet