Connect with us

Alegerea editorului

Meciul zilei din baschet – 17.12.2019

ponturi baschet

Meciul zilei din Euroliga vine de la Atena, acolo unde Panathinaikos da piept cu Fenarbache intr-un meci foarte, foarte echilibrat din prisma lipsei de spectatori.

Cine ?
Panathinaikos vs Fenerbache

Cand?
17.12.2019, 21:00

Televizat?
Nu. Live stream pe Betano, Unibet.

In primul rand, Fener este o dezamagire pana acum. Cu toate ca este bantuita parca de accidentari in acest sezon, inceputul este foarte, foarte slab.

Da, intr-adevar, au pornit la drum fara piese importante si in timpul sezonului au suferit accidentari usoare ( de pana o saptamana ) De Colo, Datome sau, accidentare mai grava, Vesely, din nou.

PAO este o echipa ofensiva si isi ia energia de la proprii fani, o echipa condusa de un american care are un stil de joc ” ofensiv “. E greu sa vorbesti de joc ofensiv si defensiv atata timp cat ai un timer acolo. Insa PAO face de multe ori run & gun si are jucatorii potriviti pentru asta.

Bineinteles, cand situatia o cere, poate incetini ritmul fara mari probleme.

In lipsa lui Vesely, Williams va incerca sa fie omul decisiv pentru Fener sub panou. Lui i se mai adauga ” Gigi ” Datome care poate evolua pe posturile 3-4, chiar si 5. Bineinteles, pe langa acesta, Lauvergne si Duverioglu vor fi pivotii clasici insa americanul este cel mai important om sub panou dupa parerea mea pentru turci.

Un lucru important de mentionat este ca PAO ” permite ” foarte multe recuperari ofensive. 12.9 recuperari ofensive permise de greci in medie / meci.

Aleg sa vorbesc putin despre Datome, recomandarea si ” pariul ” meu pe aceasta seara si pe acest meci.

” Gigi ” este omul care face de toate la Fener. Omul care la cei putin peste 2m poate juca pe 3-4, chiar si 5, dupa cum spuneam mai sus.

Arunca bine de 3, este un jucator constant, un jucator cu tehnica buna pentru inaltimea si gabaritul sau.

De altfel, este genul de jucator care iti face treaba murdara pe teren. Da coate, se zbate, nu are probleme sa faca contact cu adversarul, patrunde foarte bine.

Desi a mai avut pe ici-colo probleme cu accidentarile, 2 in acest sezon, usoare, care au necesitat o pauza de cateva zile, Datome este genul de razboinic. Daca nu iti marcheaza 15-20 per meci, o sa fie acolo pentru echipa cu recuperari sau pase decisive.

Linii statistice in acest sezon de Euroliga : 6.6 puncte, 3.5 recuperari, 1.7 pase decisive. 11.8 in total.

Linia la acest meci este de 13.5 pusa de Betano si cred ca va fi depasita.

In primul rand, un prim argument este faptul ca PAO permite multe recuperari ofensive. Prefera acel stil de joc rapid care ar putea sa ne ajute in aceasta recomandare.

Mai apoi, Fener va avea nevoie de Gigi cat mai mult pe teren daca oricare din pivoti sau oamenii mari vor avea probleme cu faulturile.

In plus, se joaca fara spectatori si o presiune nu va fi din partea fanilor, astfel, e un plus pentru jucatorii lui Fener, imiplicit pentru Datome.

Aceasta recomandare este la Betano, acolo unde poti incasa pana la 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului