Connect with us

Baschet

Meciul zilei din baschet – Cota 5 din campionatul Romaniei – 01.02.2020

ponturi baschet

Meci de care pe care in Trivale, acolo unde BCM U Pitești primește vizita celor de la CSO Voluntari într-o partida mult mai echilibrata decât o arata cotele, netelevizat, incepand cu ora 18:00.

Bineînțeles, Piteștiul pornește favorită, totuși, sa fie atât de mare diferența?

1. O necunoscută pentru multi, echipa din Voluntari a făcut niște investii destul de serioase la începutul sezonului pentru a ataca play-off-ul.

2. Valoarea băncii tehnice este, momentan, superioara ilfovenilor. Acolo, Voluntari îl propune pe Șemsettin Baș, antrenor adus din TBL, prima ligă din Turcia. ( foto jos )


( sursa foto : baschet.ro )

3. Lotul Piteștiului este superior, într-adevăr. Tamuls, faptul că l-au adus pe Bishop înapoi, însă…

Atenție!

Când joci împotriva unor ” vulpoi ” precum Martinic, Kemp, Malesevic sau Bojic, lucrurile se echilibrează destul de tare.

Ambele echipe își doresc aici victoria. Nu încape îndoială pentru mine că echipa din Voluntari vine după cele doua puncte aici. O necalificate în play-off ar fi un insucces pentru ambele echipe, in special pentru BCM U.

Cu presiune în spate, Pitestiul, in acest sezon, nu s-a descurcat deloc bine.

Cu Craiova care cred că nu va avea probleme in a ocupa primul loc de play-off din aceasta grupă, următoarea echipa se va decide dintre cei din Trivale și Voluntari.

Dați-mi voie sa cred că e un meci mult, mult mai echilibrat decât o arata cotele.

Recomand 5% din banca voastra lunara pe aceasta recomandare. Tineti minte, sunt pariuri, jocuri de noroc, se poate intampla orice.

Daca pariezi aceasta recomandare AZI, la Betano, poti incasa un BONUS de pana la 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Baschet