Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Meciul zilei din baschet : Meci de 50-50 in Trivale – 05.01.2020

ponturi baschet

BCM U Pitești primește vizita Stelei București în ultimul meci al etapei cu numărul 12 din prima urna valorică.

Cine?
BCM U Pitesti – Steaua Bucuresti

Cand?
05.01.2019, 18:00

Televizat?
Da, DigiSport 4


Sursa foto : CSA Steaua

Acest lucru a fost subliniat și de Hristu Sapera, antrenorul gazdelor de astăzi care declara printre altele că este conștient de faptul că Steaua va fi super motivata să câștige azi in timp ce obiectivul lor este sa facă un meci bun.

Tot acesta subliniază că se confrunta cu probleme de lot și că victoria ar fi importanta dar mai important e un spirit de lupta pe care îl vrea de la elevii săi.

Acum, ideea e așa, părerea mea.

Steaua pornește favorită aici datorita motivației, liniștii din vestiar, faptul că meciul nu mai are miza pentru Pitești.

Acele șanse în care Piteștiul mai poate ajunge in TOP 6 sunt inexistente practic, chiar daca exista în proporție de 0.1 la sută, teoretic.

Daca echipa bucureșteană ar avea încă un pivot de rezerva decent, nu extraordinar , Steaua ar putea să se înscrie lejer la lupta pentru semifinale.

Fara acesta, Clanton duce greul.


Sursa foto : baschet.ro

Este un jucător demențial. 11.5 puncte, 12.1 recuperări, 3.1 pase decisive, experiență în campionatele importante, a jucat pentru PAOK spre exemplu.

La capitolul români, Varna sau Mainea se descurca foarte bine.

Din păcate, Andrei Mandache este in continuare accidentat pentru Steaua insa, match-up-ul asta cu o echipa motivata și cu alta care vrea sa își găsească o oarecare identitate mă face să merg pe Steaua in această partidă.

Daca alegi sa joci aceasta recomandare, fa-o la Betano cu 5-10 % din banca ta lunara de pariuri. Ai aici link cum sa iei un bonus de pana la 500 RON !

CITESTE SI

More in Baschet