Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Pasul 2 din minibanca 2 de la Razvan

Pasul 2 din minibanca 2 de la Razvan – Dublarea bancii cu baschet din Germania

Dupa succesul de ieri cu Timisoara, azi avem un nou pas, pasul doi in ceea ce speram sa fie o dublare de banca.

Miza pentru acest meci este de 46.75u si se va duce pe meciul dintre Alba Berlin si Ulm, un meci destul de dezechilibrat la prima vedere, desi cele doua echipe sunt despartite doar de doua locuri in clasament. E drept, daca pe Alba nu prea o mai poate scoate nimeni din play-off, Ulm cauta sa stranga victorii pentru a-si consolida acest loc.

Sa fiu sincer, primul instinct ar fi fost sa joc Alba Berlin over la puncte. Insa, la o privire mai atenta, am evitat acest pronostic..

Alba cauta cu disperare intoarcerea in Euroliga. Acest lucru poate fi garantat de castigarea EuroCup-ului, acolo unde echipa din Berlin a castigat prima mansa din semifinalele competitiei, pe teren propriu, in fata celor de la Andorra, 102-97.
Ca vrei, ca nu vrei, gandul iti zboara putin la retur daca esti jucatorul lui Alba. Si e un risc pe care, personal, nu vreau sa mi-l asum.

Ulm vine aici din postura de a nu avea ce pierde. O victorie ar fi bonus, astfel, vor trebui sa joace dezinvolt.

Asa ajungem si la omul nostru, Dwayne Evans. Un jucator care a jucat la Ludwisburg in sezonul trecut, un om care este intr-o forma fantastica.

Recent a reusit 32 de puncte contra lui Merlins si este principala arma de foc a celor de la Ulm. Cu experienta destula acumulata deja in Bundesliga, Dwayne are 15.49 puncte / meci in acest sezon. E media care trebuie depasita pentru ca pariul nostru sa fie castigator.

Ce fel de jucator e Evans? Un jucator versatil, de forta si care are o dexteritate fantastica de a trece pe langa adversar. Desi are sut bun de 3, prefera semi-distanta. Daca ar fi sa-l asimilez cu cineva din campionatul nostru, ar fi Dykes de la U BT Cluj.

Pronostic analizat de la Razvan

Asadar, pariul nostru va fi de 46.75u pe Evans sa marcheze peste 15.5 puncte. Pentru ca Ulm sa aiba vreo sansa, Dwayne trebuie sa produca. Nu pot lua riscul sa mizez pe Alba si ei sa fie cu gandul la Andorra. Aleg sa mizez pe un jucator care cu siguranta va da totul pentru ca in sezonul viitor, de ce nu, sa joace chiar pentru Alba Berlin.

More in Baschet