Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Ponturi baschet BCM Pitesti – CSU Sibiu de la Cata

BCM Pitesti - CSU Sibiu

Ponturi baschet BCM Pitesti – CSU Sibiu

Cu doar cateva etape inainte de finalul sezonului regulat, CSU Sibiu se deplaseaza in Trivale pentru partida cu BCM U Pitesti, meci cu importanta majora pentru ambele echipe. Daca pentru Pitesti este important locul 4 la finalul sezonului regulat, un loc 4 ce le garanteaza avantajul terenului propriu in primul tur de play-off, lucrurile stau putin diferit la echipa de pe malul Cibinului, unde lupta se duce la varful clasamentului.

CSU vine dupa doua infrangeri, doar una cu semnificatie pentru acestia. Au pierdut in Cupa, 79-66, pe terenul Craiovei, o infrangere care la final nu a contat pentru ca Sibiul castigase in tur, 89-74. Totusi, daca ultima aruncare a conducatorului de joc american Moris Curry intra, Sibiul era out din Final 4-ul Cupei Romaniei.

Un meci deranjant pentru fanii sibieni a venit in urma cu doar cateva zile, partida sustinuta pe teren propriu in fata Oradiei, scor 70-72. Cu Philmore out ( decizia antrenorului ), Sibiul s-a vazut condusa de la inceput pana la final. Miracolul putea sa se intample, totusi, daca mingea lui Pratt intra pe final de meci, un final de meci in care Sibiul nu merita victoria dar a fost la 1 cm distanta sa castige acel meci.

La Pitesti se intampla ceva, se intampla ceva in sens negativ. Au un lot foarte bun, au un lot de semifinala de campionat insa consider ca Florin Nini nu este omul potrivit pentru ce se vrea acolo. Altfel nu-mi explic cum o echipa cu Bishop, Sturanovic sau Jeremic poate sa se faca de rusine in Cupa Romaniei sau sa cedeze un avans de 14 puncte pe teren propriu in fata Craiovei, doar indeciziile oltenilor facand ca acel meci sa fie castigat de Pitesti.

Sibiul vrea locul 1 la finalul sezonului regulat pentru ca pe teren propriu, echipa ardeleana pierde foarte, foarte greu. Ba mai mult, in acest sezon, Oradea a fost singura care a reusit sa castige in sala ” Transilvania „. Acest lucru se poate intampla doar cu o victorie la Pitesti. O victorie la indemana ardelenilor care au toate armele necesare pentru a anihila trupa pitesteana.

De vazut la cine va renunta azi Fleseriu. Nu cred ca va risca sa-l tina din nou pe Philmore pe tusa si sa joace cu Ewing. Acesta din urma e un jucator bun, jucator care a jucat in NBA dar care inca nu are ritmul competitiei.

Ponturi pariuri BCM Pitesti – CSU Sibiu

Va fi un meci de lupta. Un meci cu faulturi multe, un meci de contact, exact cum ii place Sibiului. Consider ca CSU va puncta in spatiul de 3 secunde foarte mult cu Falker si Cooper in timp ce Pitesti trebuie sa vina cu treitele, altfel, nu vad cum ar tine ritmul cu CSU.

More in Baschet