Connect with us

Baschet

Ponturi Baschet – Cota de 2 de la Razvan – 15 aprilie 2019

Trecem putin pe meleaguri europene dupa ce in weekend am fost plecat mai mult prin State, acolo unde am mizat pe NBA. Nu am lasat deoparte Europa si am castigat ieri o cota frumusica de 2, o cota pe Ludwigsburg si azi mizam din nou pe baschetul european.

In prima partida pe care v-o propun se intalnesc in finala EuroCup echipele care merita cu siguranta un loc in Euroliga, indiferent care va reusi astazi sa castige. De ce consider ca spaniolii au un mic avantaj?

* Valencia are jucatorii mai experimentati. San Emeterio ( cu toate ca ne-a mancat meciul 2, daca dadea libera aia, probabil castigam ) si Rafa Martinez sunt doi colosi ai baschetului european care, pe teren propriu, cu energia fanilor, alaturi de Van Rossom fac un trio letal de la distanta.

* Gietraidis si Giffey ( ALBA ) vor incerca sa le faca fata lui Dubljevic si Thomas. Problema e ca ambii pot iesi si arunca de afara, spre deosebire de cei de la Alba, unde doar lituanianul poate face asta cu succes in majoritatea cazurilor. Sa nu uitam ca Dubljevic a avut o prestattie foarte slaba in meciul 2. Nu il vad sa faca doua meciuri proaste la rand.

* Daca Alba mai are sansa campionatului pentru Euroliga, de pe locul 5 e mai greu sa ajungi in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa cand le ai in fata pe Barca, Real, Baskonia, Unicaja si inca din primul tur nu beneficiezi de avantajul terenului propriu. Motivatia mai mare ar trebui sa fie la Valencia.

Pronostic : Valencia castiga finala, incluzand eventualele prelungiri @ 1.37 @ Betano

In cel de-al doilea meci pe care vi-l propun se intalnesc JL Bourg si SIG Strasbourg intr-un meci in care, teoretic, oaspetii ar porni favoriti. De fapt, pe asta am si pornit, sa mizez pe oaspeti, insa..
* Campionatul francez este unul in care echipele gazda castiga cu preponderenta

* La Strasbourg exista continuitate inca 2011, Vincent Collet fiind antrenorul care primeste respectul unui oras intreg la echipa oaspete de astazi. Totusi, s-ar parea ca in ultima perioada ar fi aparut niste tensiuni in vestiar pe care antrenorul oaspete trebuie sa le rezolve pentru ca Strasbourg sa ramana in primele 4 si sa beneficieze de avantajul terenului propriu cel putin in primul tur de play-off.

* Bourg are un lot foarte bun, un lot cu niste jucatori fantastici, Zack Wright sau LaMonte Ulmer fiind doar doua exemple, ultimul dintre ei fiind cunoscut baschetului romanesc de pe vremea cand evolua pentru Pitesti.

* Ambele echipe au un ritm foarte rapid de joc, o vad pe Bourg mai precisa de la distanta si pe Strasbourg putin ajutata de arbitraj ( arbitrii s-ar parea ca au o afinitate pentru Collet )

* Ambele echipe au shooteri de exceptie si in meciurile directe s-au inregistrat destul de multe puncte. De asemenea, forta ofensiva a ambelor echipe se poate vedea in ultimele meciuri disputate in campionat.

Mizez aici pe minim 160 de puncte marcate, un over 159,5 pentru o cota de 1.47 la Betano.

Cumulat, avem o cota totala de 2.01

CITESTE SI

More in Baschet