Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Ponturi baschet – NBA de la Razvan – 13.04.2019

Simpaticilor, daca ar fi s-o parafrazez pe Gina Pistol, n-am mai sccris de NBA de cand eram copil mic..

Exagerez, bineinteles, insa a trecut ceva timp de cand n-am mai scris. O data cu revenirea play-off-ului, am zis sa vad daca mai vad liga nord americana cum o vedeam la un moment dat.

Si, bineinteles, vom incepe chiar cu primul meci, cel dintre Philadelphia 76ers si Brooklyn Nets, o serie in care 76ers porneste favorita insa ce face Russell pentru Nets este de-a dreptul senzational. Cred ca trebuie sa doara sa fii fanul lui Knicks si s-o vezi pe Nets in play-off cu sanse reale la accederea mai departe. Spun sanse reale pentru ca depinde mult de Embiid cat de repede se va reface. Citeam niste randuri de ” peste ocean ” in care se intrebau daca nu cumva toata ” accidentarea ” lui Joel este doar un bluff pe care vor sa-l faca pana la ora jocului.

Ei bine, daca Embiid chiar are ceva, sunt convins ca va rata meciul de astazi si atat. Nu-l vad sa rateze mai multe meciuri.

Daca trecem putin la Nets, ma fascineaza de-a dreptul ce face D’Angelo Ruessell la Nets. Imi place maxim de Kurucs, rookie-ul de 21 de ani din Letonia. Cum am putea sa uitam de Allen care-ti stinge lumina cand ti-e lumea mai draga?

Totusi, pontul meu va merge pe 76ers. Si nu pe 76ers in special cat pe Jimmy Butler. Am studiat putin oferta celor de la Betano si oscilam intre Nets peste 13 aruncari de 3 puncte si acest tip de pariu.

Jimmy a disputat doua meciuri contra lui Nets in acest sezon. Are 21.5 puncte / partida, a marcat 3 din 4 aruncari de 3 puncte in aceste doua meciuri ceea ce ma duce si spre pariul meu . Jimmy este un jucator versatil. Un jucator caruia ii place aruncarea de la semi-distanta, ii plac patrunderile dar nu o sa zica niciodata NU unei aruncari de 3 puncte.

Butler va fi gasit cu siguranta de cel putin 5 ori in postura de a arunca de 3 puncte. Daca el va alege sa patrunde sau sa arunce de 3 in toate cazurile, de vazut. Insa sunt convins ca va arunca de 3 de cel putin 2-3 ori in aceasta partida. Avem nevoie de o singura reusita a lui Butler pentru ca pariul sa fie castigator.

In plus, in lipsa lui Embiid, Jimmy isi va asuma rolul de lider.

More in Baschet