Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Ponturi baschet : Sepsi – Arad – pronosticul lui Razvan – 23.04.2019

Debut in semifinalele Ligii Nationale de Baschet feminin acolo unde de cativa ani buni este o competitie intre mai multe echipe in care tot timpul castiga Sepsi.

Un fel de campionat al Frantei la fotbal unde toti se bat si PSG-ul castiga. Asta se vede si pe plan european, acolo unde atat PSG-ul nu a castigat inca vreo Liga a Campionilor cu toate investitia facuta cat si Sepsi nu poate trece in fazele superioare ( semifinale, finale ) de EuroCup, de Euroliga nu mai vorbim.

Sa fim cat mai la subiect, Sepsi va castiga aici. Orice alt rezultat pare imposibil daca stai sa te gandesti ca echipa din Covasna nici nu mai stie de cand nu a mai pierdut acasa, in campionat.

Chiar daca Aradul va incepe mai tare astazi, nu va avea nicio sansa in a se impune la Sfantu Gheorghe. Bogdan Buji, antrenorul celor de la ICIM, are doar 4 straniere in lot in timp ce Zoran Mikes, cu 6, trebuie sa se hotarasca pe cine va lasa in afara lotului.

In plus, chiar daca Ioana Ghizila este accidentata pentru gazde, nici nu se pune problema cine are banca mai lunga, cine are rotatie mai lunga si asta ar trebui sa se vada in special in sferturile 2-3. In ultima intalnire disputata la Sfantu Gheorghe, Sepsi se impunea cu 91-62. Dati-mi voie sa nu pun victoria la doar 10 puncte de la inceputul campionatului, un inceput in care covasnencele erau mai preocupate de EuroCup si nu de victorii la scor in campionat.

Va fi o partida dominata cap-coada de Sepsi in care vor castiga. Cred ca vor acoperi si handicapul de 19.5 puncte, avand in vedere banca si rotatia scurta pe care Aradul o are.

Cred ca intre Higgins si Parau se va decide MVP-ul meciului.

Mergem pe Sepsi sa acopere handicapul de – 19.5 oferit de bookmakeri la o cota de 1.87 si vom miza 25u pe acest meci.

More in Baschet