Connect with us

Baschet

Ponturi baschet : Steaua Bucuresti – U BT Cluj – 01.05.2019

Dupa ce U BT a reusit 2 succese in Polivalenta din Cluj in fata lui Steaua, seria se muta la Bucuresti, acolo unde militarii incearca sa mai salveze ce este de salvat dintr-o asemenea serie.

Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Este valabil pentru ambele intalniri de la Cluj, acolo unde in primul meci Steaua a condus la 16 puncte, in final, experienta gazdelor s-a vazut la fazele esentiale ale sfertului 4 cat si in meciul 2, acolo unde Steaua a condus buna parte din meci insa s-a vazut pe final din nou infranta.

Ocokoljić, antrenorul Stelei, declara dupa meciurile de la Cluj ca este satisfacut. S-au batut de la egal la egal cu o echipa mult superioara lor si nu are ce sa le reproseze baietilor.

De altfel, interesant ce se intampla la echipa din Cluj. Echipa cu cel mai mare buget din Liga Nationala ar trebui, poate, sa defileze. Insa nu tot timpul banii iti aduc succesul. Daca ne uitam la performantele lui Silvasan, da, putem vedea trofee insa contestatari sunt destui. Acestia invoca un joc nu prea placut ochiului insa rezultatele sunt de partea lui Silva, desi sunt rezultate la mustata multe dintre ele, asta spune si ceva despre jucatorii Clujului.

Stoica, Grigoras si Rasoga vor fi la centru iar partida va fi televizata de Digisport 3, de la ora 18:45

In ceea ce priveste o eventuala presiune a publicului, aceasta este inexistenta. Nu cred ca vreo factiune a Peluzei Sud se va strange maine in numar atat de mare incat cei de la ” U ” sa resimta vreo presiune. Vor fi, probabil, 200, maxim 300 de oameni, cam cat are si capacitatea salii Regimentului de Garda ” Mihai Viteazu ” din Bucuresti.

De altfel, Steaua are un prim 5 destul de solid. Un prim 5 solid cu Mandache, Spencer, Lucic..
.. probleme lor interivin la banca de rezerve. O data cu despartirea de CSM, fondurile s-au redus semnificativ. De aceea Steaua a avut atatea probleme la Cluj. Desi incepeau tare, se stingeau pe parcurs.

O echipa ca si Cluj nu are voie sa se impiedice la Bucuresti. Trebuie sa faca ” sweep ” si sa isi asigure cateva zile de pauza suplimentare. Oricine vine de pe banca poate ” produce ” si chiar daca Steaua va incepe, poate, din nou mai tare, Universitatea poate intoarce oricand.

Sa nu uitam ca pana acum, Steaua, venind din grupa 2 valorica, a jucat impotriva unor adversari mult mai slabi decat echipele din TOP 6.

O incredere de 9/10 pentru o victorie a universitarilor clujeni in capitala la o cota de 1.67 la Betano. Meciurile din sezoanele trecute nu isi au rostul in aceasta analiza, Steaua pierzand toti jucatorii importanti de atunci.

CITESTE SI

More in Baschet