Connect with us

Baschet

Ponturi baschet : Yulon Dinos – Bank of Taiwan este meciul zilei – 29.03.2020

ponturi baschet

Azi, cu incepere de la ora 14:00, in SBL, in Taiwan, are loc o noua etapa din campionatul intern, acolo unde Yulon Dinos primeste vizita celor de la Bank of Taiwan.

Daca ma intrebati pe mine, mi se pare o incostienta sa iti obligi jucatorii sa joace in ASIA, in special dupa cazul din Japonia cand etapa a fost reluata dar intrerupta imediat dupa ce un arbitru si un jucator au sosit la meci cu febra.

Revenind la meci, Bank of Taiwan.

In plin conflict cu jucatorii americani care au refuzat sa se mai antreneze, Bank of Taiwan porneste cu a doua sansa aici. Mitchell si Jones, cei mai buni jucatori ai echipei, 19 respectiv 20 de puncte / meci, sunt blocati practic intr-o tara care pare ca sfideaza putin legile omenirii in momentul de fata.

Sursa foto : Technique

Conform unor surse, Charles Mitchell, foto sus, ar vrea sa plece din Taiwan chiar cu riscul suspendarii din baschet pe o perioada nedeterminata.

Yulon Dinos

Aici situatia este putin diferita.

S-ar parea ca Marcus Keene, principalul om de atac al celor de la Yulon a declarat ca are incredere in autoritatile din Asia si ca atata timp cat ele considera ca se poate juca, el va juca.

Nu sunt probleme de lot, Sam Bhullar este intr-o forma fatnastica, de asemenea, are doar un meci in care pivotul cu dubla cetatenie : indiana si canadiana nu a facut double double.

Concluzii

In situatia tensionata de la oaspeti, nu stiu daca vor putea face fata unei echipe atat de ofensive precum sunt gazdele acestui meci.

Mizez pe ofensiva gazdelor, cred ca au capacitatea sa marcheze minim 96 de puncte in aceasta partida.

Lucrul asta il vad si bookmakerii. De cand scriu articolul, de cca 20 minute, cota a scazut din 1.85 in 1.77

Poti paria aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un bonus de pana la 500 RON la prima ta depunere!

CITESTE SI

More in Baschet