Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA : Orgolii imense intre texani – 11.08.2020

Ponturi NBA : Orgolii imense intre texani – 11.08.2020

Cu 8-3 la general si 6-0 in ultimele 6 recomandari de NBA, lucrurile stau foarte bine pe moment pentru cei care au urmarit recomandarile GNT Tips pe NBA.

Totusi, mai este mult pana la finalul sezonului si trebuie sa fim responsabili cu mizele alese in selectiile noastre.

Pentru astazi m-am oprit asupra unui adevarat derby intre doua echipe din Texas : San Antonio Spurs vs Houston Rockets. Pentru a vedea info-urile referitoare la acest meci si predictia pe care o consider potrivita pentru aceasta partida, va invit sa cititi randurile de mai jos.

San Antonio Spurs nu are voie sa faca pasi gresiti

Un lucru e clar pentru SAS. Daca vor in play-off, trebuie sa castige TOATE partidele ramase. In plus, au nevoie si de jocul rezultatelor insa totul incepe astazi, aici.

E drept, sunt lipsiti de Aldridge, cel mai reprezentativ jucator pentru Spurs. Acesta este OUT tot sezonul in timp ce White este incert pentru aceasta partida.

Ceea ce este cel mai important este, poate, avantajul bancii, acolo unde Poppovich este cu o clasa peste D’Antoni. In plus, echipa din San Antonio nu a aratat rau in Bubble. Poate exceptie ar fi infrangerea cu Nuggets, 126-132. Insa, in rest, Spurs chiar a aratat bine.

James Harden nu joaca in aceasta seara pentru Rockets

Vedeta celor de la Houston Rockets nu va juca in aceasta seara. Conform lui Jonathan Feigen, James Harden si Eric Gordon vor fi odihniti pentru meciurile ce vor urma din play-off.

La urma urmei, este o decizie cat se poate de logica. E drept, te poti accidenta intr-un caz nefericit la fiecare faza a unui meci de baschet insa aceasta partida de orgolii imense reprezenta un risc suplimentar pentru Harden. Astfel, decizia de a-l odihni este foarte buna in opinia mea.

Revine Westbrook insa fara Harden si Gordon, lucrurile se pot complica aici pentru Rockets.

Totodata, la aspecte pozitive ar trebui sa mentionez cat de bine joaca Tucker in combinatie cu Covington. Un plus mare aici pentru D’Antoni care pare a fi gasit combinatia perfecta pe pozitiile 4-5.

Concluzii

Ma mira putin cota de 2.40 oferita de Betano pentru ca Spurs sa castige acest meci. La urma urmei, pentru Spurs este un meci decisiv si Houston este lipsita de Harden si Gordon. Nu exista vreo motivatie speciala pentru Rockets in afara de rivalitatea in sine dintre cele doua echipe.

Faptul ca D’Antoni a preferat sa-i odihneasca pe James si Eric exact in acest derby ma face sa cred ca nu exista vreo motivatie speciala pentru Rockets in acest meci.

In schimb, pentru SAS este. Si este destula.

Mizez pe un handicap micut pentru Spurs, un spread de 5.5 puncte care ar trebui sa fie safe in aceste conditii, cota de 1.66, oferita de Betano.

Increderea pentru aceasta recomandare este de 7/10.

Aceasta partida face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble “. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Ponturi la pariuri din NBA

Ponturi NBA : Orgolii imense intre texani – 11.08.2020 – San Antonio poate profita de absentele de la Houston in selectia zilei oferita de Betano

Vrei sa joci si tu aceasta recomandare? Esti la un click distanta ! Poti incasa un SUPER BONUS LA PRIMA TA DEPUNERE !

CITESTE SI

More in Baschet