Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Raptors vrea sa inceapa cu dreptul – 17.08.2020

Ponturi pariuri NBA

Ponturi NBA : Raptors vrea sa inceapa cu dreptul – 17.08.2020

Dupa o pauza de 3 zile revenim cu baschetul de peste ocean. Avem o serie excelenta, 9 win-uri la rand si speram sa ne continuam aceasta forma cat mai mult posibil.

Astfel, pentru al 10-lea win la rand, aleg confruntarea dintre Toronto Raptors si Brooklyn Nets, partida care se va disputa in Orlando, de la ora 23:00 ( RO Time )

Brooklyn Nets a atins mai mult decat spera oricare fan din Brooklyn

In momentul in care cei mai buni jucatori iti lipsesc, ai o problema. Cand iti lipseste o echipa intreaga si cu toate astea reusesti sa faci un 5-3 in Bubble, este de-a dreptul impresionant.

Inainte de Bubble spuneam ca Nets va face act de prezenta. Imi venea greu sa cred ca o echipa fara Irving, Durant, DeAndre Jordan, Prince, Chandler si Dinwiddie ar putea emite vreo pretentie. Nu doar ca au emis vreo pretentie. Au batut 5 din 8 !

Cu un Chris LeVert intr-o forma fantastica, cu 25 de puncte marcate / meci, cu 48 % la aruncari, Nets s-a reinventat. Insa problemele pot aparea astazi, aici si acum. Au in fata campioana en-titre care a dovedit ca se descurca si fara Leonard.

Cei 5 care vor intra astazi pe teren au jucat doar 42 de minute impreuna, in aceeasi formula, TOT SEZONUL !

Toronto Raptors are clar prima sansa

Sezonul trecut s-a vorbit mult de o conjunctura. In acea conjunctura vorbeam de forma excelenta a lui Leonard + accidentarile importante din finala ale celor de la Warriors.

Cu Kawhi plecat la LAC, Raptors s-a descurcat foarte, foarte bine in acest sezon. E drept, o problema poate fi lipsa de consistenta din atac a lui Siakam, unul din pionii principali ai celor de la Raptors.

” “There’s going to be bad games, you can’t get down on yourself.”  –  Pascal Siakam ( foto jos).

Pascal Siakam Raptors

Ponturi NBA : Raptors vrea sa inceapa cu dreptul – 17.08.2020 – Pascal Siakam este un jucator cheie pentru Raptors

Faptul ca a avut niste meciuri mai putin reusite nu-l demoralizeaza, iata, pe Siakam. Insa, pentru ca Raptors sa aiba vreo sansa la vreo finala de Conferinta, acesta trebuie sa isi revina.

Cel mai important aspect este faptul ca cei de la Raptors nu au vreo absenta notabila in aceasta intalnire.

Concluzii

Intr-adevar, Siakam poate fi o problema daca nu va fi conectat din punct de vedere ofensiv. Insa, fac un mic gamble si aleg sa mizez pe defensiva celor de la Raptors.

Sunt convins ca Nets va forta mult de la distanta. Si daca intra intr-un streak de 3-4 la rand de 3, pot incepe probleme reale pentru cei din Toronto.

Totusi, sa fim realisti. Toronto este clar favorita. Indiferent de forma lui LeVert, la urma urmei, vorbim de o echipa care are 3 oameni mari cu un joc defensiv extraordinar. Vorbim de Ibaka, Gasol, Siakam. In momentul in care toti joaca la minim 80 % din capacitate, foarte, foarte greu le poti pune probleme.

La urma urmei vorbim de un Nets care pune in scena partitura a doua in acest meci vs o echipa care a luat campionatul in aceasta formula si de mai multe ori a limitat echipe cu potential enorm la sub 100 de puncte.

Nu cred ca azi Nets pot marca peste 107 puncte. Acest lucru s-ar putea intampla doar daca Nets ar marca peste 20 de aruncari de la 3 puncte. Pentru ca in rest, pentru o echipa care nu prea se cunoaste intre ea, e greu sa ai relatii de joc suficient de bune cat sa treci de defensiva lui Raptors.

Astfel, cota pentru ca Brooklyn Nets sa marcheze maxim 107 puncte este de 1.67, la Betano.

Increderea pentru acest meci este de 6/10.

Acest meci face parte din proiectul NBA Play-off Bubble. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Mult succes si pariaza responsabil !

 

Ponturi pariuri NBA

Ponturi NBA : Raptors vrea sa inceapa cu dreptul – 17.08.2020 – Betano ne ofera meciul zilei dintre Nets si Raptors

Esti la doar un click distanta sa pariezi si tu acest meci cu un SUPER BONUS LA DEPUNERE ! Vezi aici despre ce BONUS este vorba ! 

CITESTE SI

More in Baschet